07 / 05 / 2024

Uras Hafriyat kimin

Uras Hafriyat kimin

Uras Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Karslı tarafından kuruldu...

Uras Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Uras Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Karslı tarafından kuruldu...

Fako İş Kuleleri hafriyatının yüzde 53'ü tamamlandı!

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş. Fako İş Kuleleri Projesi'nde hafriyat işlemlerinin yüzde 52,60'ı iksa ilemlerinin ise yüzde 40,20'si tamamlandı. Fako İş Kuleleri projesinin son durumu hakkında yapılan açıklama aşağıdaki gibidir...

MTC Hafriyat İnşaat Nakliye Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTC Hafriyat İnşaat Nakliye Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mine Çınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Mayıs'ta Kocasinan, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Nokta Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Samet Kıvanç tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Mayıs'ta Tuzla, Mescit Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

Haliç Madencilik İnşaat Mühendislik Hafriyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliç Madencilik İnşaat Mühendislik Hafriyat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Emre Can, Murat Yılmazkart tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu.

MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYıldız İnşaat Nakliyat Hafriyat Temizlik Orman Ürünleri Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Remar Hafriyat Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remar Hafriyat Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arzu Bayraklı tarafından 800 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Nabizade Sokak 'ta kuruldu.

Yıldız Nalburiye İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Nalburiye İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta Bahçelievler, Siyavuşpaşa Mahallesi, Başak Sokak'ta kuruldu.

ALB Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ALB Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Albayrak tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Bağcılar'da kuruldu.

Batman Belediyesi hafriyat depolama sahasını belirledi!

Batman’da özellikle inşaat sektöründeki büyüme ve bunun sonucunda meydana gelen hafriyat toprağı ve inşaat, yıkıntı atıklarının gelişi güzel çevreye dökülmesi sebebiyle yaşanan çevre kirliliğine Belediye Meclisi çözüm buldu...

EA Yapı Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EA Yapı Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Arslan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Beyaz Sardunya Sokak'ta kuruldu.

Ayvaz Yapı Malzemeleri Elektrik Hafriyat Oto Yedek Parçaları Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ayvaz Yapı Malzemeleri Elektrik Hafriyat Oto Yedek Parçaları Kimya Limited Şirketi, Aykut Evci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Kayagrup İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayagrup İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Hancıoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Uras Hafriyat kimin Haberi

Uras Hafriyat kimin

Uras Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Karslı tarafından kuruldu.

Uras Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi konusu:İnşaat -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller,limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demiryolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilkyardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve...