09 / 05 / 2024

Uras Uzun

Uras Uzun

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Uras Uzun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Bakırköy'de açıldı!

Atilla Uras iki kızını mirasından men etti!

Uzun yıllar turizm sektöründe faaliyet gösteren ve müteahhitlik yapan iş insanı Atilla Uras (81), iki kızını mirasından men etti.

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Uras Uzun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Bakırköy'de açıldı!

Uzun vadede arsa yatırımı her zaman kazandırır!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği Başkanı Erkan Aslan " Uzun vadede arsa yatırımı daima kazandırır. Gelişmiş muhtemel bölgeleri sıkı takıp ederek yüksek kazanç elde etmek mümkün” dedi.

Sinop’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi ev tehlike saçıyor!

Sinop’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi ev tehlike saçıyor. Kaleyazısı Mahallesi Öztürk Sokak’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi evin çatısından kopan tahtalar ve yerinden oynayan tuğlaları mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.

Konut kredisi borcu İsveç'e uzun vadede ciddi zararlar verebilir!

Merkez Bankası (Riksbank) Başkanı Stefan Ingves, ülkede yaşanan yoğun konut borcu sıkıntısının ülke ekonomisinin gidişatına uzun vadede ciddi zararlar verebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

TOKİ ilk kez konut alacaklar için uzun vadeli projeler üretecek!

Konut fiyatlarındaki hızlı artış vatandaşların gayrimenkule olan ilgisini frenlerken, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ilk kez konut sahibi olacaklar için şehrin içinde, sosyal odaklı ve uzun vadeli projeler üretmek için atağa geçti.

Sakarya Uzunçarşı ihaleye çıkıyor!

Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde gelinen son aşama ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni bir sürece girildiğini açıkladı. Toçoğlu, “Kısa süre içerisinde Uzunçarşı’nın yapım ihalesine çıkıyoruz” dedi.

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suha Saral ve Saniye Uzun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Mahallesi'nde kuruldu.

Uras Suha İnşaat Turizm Sayahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uras Suha İnşaat Turizm Sayahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suha Saral ve Saniye Uzun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Mahallesi'nde kuruldu.

Sakarya Uzunçarşı projesinde kamulaştırma bedelleri ödeniyor!

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde gelinen son aşamayı açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgede ticaret yapmakta olan bir kısım esnafımıza kamulaştırma bedelleri ödenmeye başladı.

Güngör Uras: Konuta talep canlılığı korunacak!

Yılın ilk yarısında konut satışları geçen yıla göre yüzde 21 artarak 635 bine ulaştı. Milliyet'in köşe yazarı Güngör Uras, 30 Temmuz 2015 tarihli köşe yazısında konut fiyatları ve konut satışları ile ilgili bilgi verdi.

Mehmet Muaz Uzun Sivas'taki kentsel dönüşümü anlattı!

Esentepe, Alibaba, Eski Sebze Hali ve Eski Sanayi kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, konu hakkında açıklama yaptı.

İşte dünyanın en uzun köprü ve viyadükleri!

Köprüler altyapı projelerinin önemli bir parçası olmakla özellikle coğrafi koşulların ulaşımı engellediği ülkelerde hayati açıdan öneme sahipler. İşte dünyanın en uzun köprü ve viyadükleri..

Uras Uzun Haberi

Uras Uzun

Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Uras Uzun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi'nde açıldı!


Uras Suha İnşaat Turizm Seyahat ve Otelcilik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi adres: Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Fişekhane Caddesi, No:50/B...