23 / 07 / 2024

ürdün Yahudi yerleşimciler için konut

ürdün Yahudi yerleşimciler için konut

Ürdün, İsrail hükümetinin Yahudi yerleşimciler için işgal altında olan Batı Şeria’da 2 binden fazla yeni konut inşası planını kınadı...

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Toyota, 580 bini aşkın aracını geri çağırdığını duyurdu...

Toyota Motor, park frenindeki montaj hatası ve ön camda su sızdırma nedeninden dolayı 580 binden fazla aracını geri çağırdığını açıkladı. Yapılan açıklama ve haberin detayları...

'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyen İslam Memiş 15 gün sonrası için rakam verdi

Altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyerek, gram altında 15 gün sonrası için rakam verdi.

Altın fiyatları yerle bir oldu! Altın yatırımcıları hemen baksın! 17 Ağustos Perşembe Canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları haftanın başından itibaren aşağı yönlü hareketini sürdürüyor. Güncel altın fiyatları yerle bir oldu. Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Canlı altın fiyatları 17 Perşembe Ağustos 2023

2022'de 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisi yabancılara satıldı! İlk 3'te Ürdün, Filistin ve İsrail var!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz sene 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığın belirtti. En çok taşınmaz alan ilk 3 ülke Ürdün, Filistin ve İsrail olarak belirlendi. 

Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde 1 gram bile altını olan acilen baksın! 24 Şubat 2023 Canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Altın bugün de Fed'in baskısı altında kalarak düşmeye devam ediyor. Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde 1 gram bile altını olan acilen baksın! 24 Şubat 2023 Canlı altın fiyatları.

Altın resmen yerle yeksan oldu! Tek tek açıklanan bu rakamları görenin adeta yüreği ağzına geldi! Hemen bakın!

Altın resmen yerle yeksan oldu... Tek tek açıklanan bu rakamları görenin adeta yüreği ağzına geldi... Hemen bakın...

Altında büyük deprem! Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 15 Şubat Çarşamba günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları  yerle bir oldu! Altında büyük deprem!  Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! Hemen bakın! 11 Şubat 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 11 Şubat Cumartesi günü küçük ve büyük ölçekli yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yerle bir oldu. Bu rakamları gören tarumar oldu! Hemen bakın! 11 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları yerle bir olacak! Gram altın sağ gösterip sol vuracak! Tam tamına bu seviyelere gelecek

Son dakika altın fiyatlarındaki sakin seyir devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Altın fiyatları yerle bir olacak! Gram altın sağ gösterip sol vuracak! Tam tamına bu seviyelere gelecek!

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası: Peynir ve kasap köftede 33,95 TL net indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası devam ediyor. Sürekli yeni ürün kalemlerinde indirime giden Migros peynir ve kasap köftede 33,95 TL net indirim yapıyor. İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası! 49,90 TL yerine sadece 18 TL! 10 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta Gördüğünüze İnanın kampanyası! ile seçili ürünler 49,90 TL yerine sadece 18 TL! . Kampanya kapsamında tek kaleme net 31,90 TL indirim! İşte Migros’ta 10 Ocak 2023 fiyat listesi…

Altın fiyatları yerle bir oldu! Altın için yeni rakam verildi

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları yerle bir oldu. Altın fiyatlarındaki düşü sonrasında yeni rakam verildi. 

ürdün Yahudi yerleşimciler için konut Haberi

ürdün Yahudi yerleşimciler için konut

Ürdün, İsrail hükümetinin Yahudi yerleşimciler için işgal altında olan Batı Şeria’da 2 binden fazla yeni konut inşa etme planını kınadı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ürdün Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Dayfullah el-Fayiz, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in söz konusu konut inşa etme planını, "tek taraflı, yasa dışı ve iki devletli çözüm şansını baltalayan bir adım" olarak değerlendirdi. 

Fayiz, ister inşaat ister genişletme veya topraklara el koyarak olsun işgalci güç olarak İsrail'in sorumluluklarına göre yerleşim faaliyetlerinin durdurulması gerektiğini belirtti.

Ürdünlü yetkili, uluslararası toplumu, İsrail'in barış çabalarını baltalayan uygulamalarına son vermesi amacıyla baskı yapılması adına kararlı bir tutum takınmaya çağırdı.

Yahudi yerleşimcilere yakınlığıyla bilinen İsrail'in "Kanal 7" televizyonuna göre, İsrail Savunma Bakanlığına bağlı Filistin Topraklarındaki Hükümet Aktiviteleri Koordinasyon Birimi (COGAT) bünyesindeki Sivil İdare Birimi Yüksek Planlama...