14 / 05 / 2024

urfa arıtma tesisleri

urfa arıtma tesisleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 100 milyon liralık atık su arıtma tesisi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

10 ilçeden toplanan katı atıkları ayrıştırılarak enerji üretimi yapan tesisi inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi "Türkiye medeniyet anlamında katı atığını ekonomiye kazandırarak enerji üreten bir yapıya kavuşuyor" dedi

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Siverek Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı açıklamada " Siverek'i içme suyu kuyularından kurtaracak arıtma tesisi projenin çalışmalarında sona gelindi" dedi.

Bozova Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Bozova İlçesine yapılan Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

Konya Akşehir ve Zengen'deki arıtma tesisleri tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

İstanbul'a 4 yeni arıtma tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ’nin inşa ettiği, toplam 1,2 milyonluk bir havzaya hizmet verecek Büyükçekmece, Silivri, Selimpaşa ve Çanta İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı...

Şanlıurfa'ya 100 milyon TL'lik arıtma tesisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 100 milyon liralık atık su arıtma tesisi çalışmaları son sürat devam ediyor.

İZSU'nun arıtma tesislerine bakanlık teşviği!

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından Avrupa standartlarında işletilen ve kalitesiyle Türkiye’ye örnek olan arıtma tesisleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 7.2 milyon TL.’lik “enerji teşvik” hakkı kazandı.

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamladı

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

Manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusu açtıktan sonra ihtiyaç duyulan noktalara içme suyu arıtma tesisleri inşa ederek vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini artırıyor.

urfa arıtma tesisleri Haberi

urfa arıtma tesisleri


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 100 milyon liralık atık su arıtma tesisi çalışmaları son sürat devam ediyor.


Temelinin atılmasının ardından süratle yapımına başlanan dev projenin yüzde 47'lik fiziki yapımı gerçekleştirildi. Atık Su Arıtma Tesisinin tamamlanmasının ardından 800 binin üzerinde nüfusun atık suyu doğaya arıtılmış bir şekilde kazandırılacak. Ayrıca Tarımsal arazilerde de kullanılacak olan arıtılmış suyun oluşturacağı tasarruf ile Türkiye'nin milli servetine önemli oranda katkı sağlanacak.


Şanlıurfa merkez atık su arıtma tesisini inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Tesisin son sistem teknolojiyle donatıldığını ve geniş tarım arazilerine sahip Şanlıurfa için önemli bir yatırım olduğunu ifade etti.


İncelemeler esnasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye; ŞUSKİ Genel Müdürü Hamdi Us, müşavir ve müteahhit firma yetkilileri eşlik etti. Tesis hakkında yetkililerden bilgi alan...