06 / 07 / 2024

urfa turistik yerleri

urfa turistik yerleri

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğüne bağlı Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen 2. Tek Tek Dağları Doğa Sporları ve Doğa Yürüyüşü'ne katıldı...

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Şanlıurfa Halerlibahçe Çarşısı'nda 66 iş yeri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması süren Sakıbın Köşkünde incelemeler yaptı ve ardından iş yerleri yenilenen Haleplibahçe Çarşısını dolaştı.

TOKİ Şanlıurfa'daki 236 iş yerini satışa sundu!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Projesi kapsamında inşaatı tamamlanan 236 iş yeri satışa sunuldu. Satışa çıkan iş yerleri için başvurular 12 Eylül - 27 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Samsun Ayvacık'a arap yatırımcı ilgisi!

Samsun'un Ayvacık ilçesine gelerek tarihi ve turistik yerleri gezen Suudi Arabistanlı iş adamı Halit Alhivis'in yetkililerden bilgi aldığı bildirildi.

Adıyaman'da muhtarlar turistik yerleri gezdi!

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun 15. İstişare ve Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Adıyaman’ a gelen muhtarlar Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini de gezmeyi ihmal etmediler...

İzmir, İngiltere Turizm Fuarı'nda tanıtıldı!

Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı'na İzmir tanıtıldı. Turizm sektörü temsilcilerine şehrin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi.

İzmir, İngiltere turizm fuarında tanıtıldı!

İzmir Valisi Mustafa Toprak başkanlığındaki turizm sektörü temsilcilerinden oluşan heyet, fuarda, Türkiye standının yanında oluşturulan İzmir standında ziyaretçilere şehrin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi.

Türk Hava Yolları Samsun tanıtım turu düzenledi!

Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenen 4 günlük tanıtım turuna katılarak Cidde, Riyad, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Umman, Kuveyt ve Bayreyn'den Samsun'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Samsun, körfez ülkelerinden gelen turizmcileri ağırladı!

Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenen 4 günlük tanıtım turuna katılarak Cidde, Riyad, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Umman, Kuveyt ve Bayreyn'den Samsun'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

TÜRSAB Kozan'da turistik yerleri inceledi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği yönetim kurulu üyeleri ve bazı seyahat acentalarının sahipleri , İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün Adana'daki tarihi ve turistik yerlerin tanıtılmasını sağlamak amacıyla düzenlediği gezi kapsamında Kozana geldi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Adıyaman turizmine yol haritası çiziyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Adıyaman’da turizmi canlandırmak ve insanlığa sunmak için Adıyaman’daki tarihi ve turistik yerleri yakın markaja aldı. Adıyaman, 200’ün üzerindeki tarihi ve turistik yerleri ile ‘açık hava müzesi’ konumunda bulunuyor...

Muğla'nın tarihi ve turistik yerleri EuroVelo güzergahına eklenecek!

EuroVelo Ulusal Koordinatörü Ekmekçi: "Muğla'daki görülmeye değer tarihi ve turistik yerleri bu ağa eklemeye gayret gösteriyoruz. Bu sayede Avrupa Bisiklet Rotaları Ağı'nın Muğla ayağa daha da ilgi çekici olacak" dedi

urfa turistik yerleri Haberi

urfa turistik yerleri


Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, katıldığı doğa yürüyüşünde Tek Tek Dağları'nın turizme açılacağını söyledi.


Vali Küçük, Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğüne bağlı Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen 2. Tek Tek Dağları Doğa Sporları ve Doğa Yürüyüşü'ne katıldı. Bölgede kurulan kıl çadırda doğa severlerle bir araya gelen Vali Küçük burada kendisine gösterilen yoğun ilgi dolayısıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşlarla sohbet eden Küçük, Bisiklet İl Temsilciliğine bağlı bisikletçilerin 16 km’lik zorlu parkurda yaptığı yarışı izledi. Dereceye girenlerin madalyalarını Vali Küçük, verdi.


Tek Tek dağlarındaki doğa yürüyüşüne katkıda bulunan Şanlıurfa Valiliği, Harran Üniversitesi, Büyükşehir Belediyesi, GAP Tarımsal Araştırma Müdürlüğü, Doğa Kültür ve Yaşam Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü temsilcilerine İl Jandarma Alay Komutanı Jand. Alb....