17 / 05 / 2024

urfa uğurlu aile sağlık merkezi

urfa uğurlu aile sağlık merkezi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Uğurlu’da yakın zamanda aile sağlık merkezinin temelini atacaklarını ve bir de lise yapacaklarını söyledi. Bakan Çelik, trafik kazalarına sebep olan yol ile ilgili de konuştu...

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Aile içi tapu devri nerede yapılır?

Tapu devri aile içinde olduğu gibi aile dışından kişilerle de yapılabilir. Bu durumda Peki Aile içi tapu devri nerede yapılır? İşte detaylar!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

Uğurlu Dükkan Bozcaada’da açıldı!

Kafeleri, tasarım mağazaları ve villaları ile dikkat çeken Uğurlu Dükkan şimdi de Bozcaada’da hizmete açıldı.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.

Aile konutu satışında izin yoksa hakim devreye girer!

Ailenin menfaati söz konusu olduğu durumlarda aile konutu satışına onay vermeyen eş için hakim müdahelesi talep edebilirsiniz...

Lapa Turizm Konaklama Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lapa Turizm Konaklama Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık  Uğurlu tarafından kuruldu. 

Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor!

Kastamonu turizminin adeta elçiliğini üstlenen Gülsen Kırbaş, kentin ilk kadın girişimcilerinden birisi olarak 15 yıldır konak işletmeciliği yapıyor. Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor..

Kemalpaşa'da yeniden bir imar çalışması başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Kemalpaşa Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Başkan Arif Uğurlu, bölgede hayata geçireceği hizmetleri anlattı.

İzmir Kemalpaşa'nın konut alanı sıkıntısı çözülmeli!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi"nin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ise, ilçedeki konut alanı sıkıntısını çözme çağrısında bulundu. 

Uğurlu Bina Yönetim Danışmanlık Organizasyon Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Bina Yönetim Danışmanlık Organizasyon Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Firdevs Çiftçi tarafından kuruldu. 

urfa uğurlu aile sağlık merkezi Haberi

urfa uğurlu aile sağlık merkezi


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Uğurlu’da yakın zamanda aile sağlık merkezinin temelini atacaklarını ve bir de lise yapacaklarını söyledi.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar ve Halil Özcan, Büyükşehir belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Uğurlu mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak toplanan kalabalığı selamlayan Bakan Faruk Çelik, Uğurlu mahallesi sakinlerinin AK Partiye geçiş rozetlerini takarak, vatandaşlara hitap etti.


Geçtiğimiz günlerde trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşın yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunan Bakan Çelik, “Bu anayol köyümüzü ikiye böldü. Dolayısıyla okulunda diğer tarafta olmasından dolayı yaşanan bir sorun var. Bana göre sağlık olmadan diğer konuları konuşmanın bir anlamı yok. Tehlikenin kapıda olduğu bir ortamı bertaraf etmeden diğer şeyleri konuşmak doğru...