03 / 05 / 2024

Şanlıurfa Uğurlu'ya aile sağlık merkezi ve lise yapılacak!

Şanlıurfa Uğurlu'ya aile sağlık merkezi ve lise yapılacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Uğurlu’da yakın zamanda aile sağlık merkezinin temelini atacaklarını ve bir de lise yapacaklarını söyledi. Bakan Çelik, trafik kazalarına sebep olan yol ile ilgili de konuştu...




Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Uğurlu’da yakın zamanda aile sağlık merkezinin temelini atacaklarını ve bir de lise yapacaklarını söyledi.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar ve Halil Özcan, Büyükşehir belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Uğurlu mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak toplanan kalabalığı selamlayan Bakan Faruk Çelik, Uğurlu mahallesi sakinlerinin AK Partiye geçiş rozetlerini takarak, vatandaşlara hitap etti.


Geçtiğimiz günlerde trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşın yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunan Bakan Çelik, “Bu anayol köyümüzü ikiye böldü. Dolayısıyla okulunda diğer tarafta olmasından dolayı yaşanan bir sorun var. Bana göre sağlık olmadan diğer konuları konuşmanın bir anlamı yok. Tehlikenin kapıda olduğu bir ortamı bertaraf etmeden diğer şeyleri konuşmak doğru değil” dedi.


Kısa sürede Uğurlu’da aile sağlık merkezinin temelini atacaklarını ve buraya bir de lise yapacaklarını belirten Bakan Çelik, trafik kazalarına sebep olan yol ile ilgili olarak da şunları söyledi:


“Burada karayollarıyla ilgili hiç geciktirmeden ne yapılabilirin veya bugüne kadar yapılan çalışmaların neticesini alıp; alt geçit, dalgeç veya üstten araçlı geçiş mi? Nasıl bir çıkış yolu buluyorsa o yol üzerinde çalışmaları hızlı bir şekilde bitirerek, burası artık can kaybı yeri değil, çile yeri değil; huzurla yaşanacak yer olacak.”


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, büyük imkanları en kısa sürede hizmet olarak ulaştıracaklarını vurgulayan Bakan Çelik, “Sizler yine sandıkları AK Parti’ye AK kadrolar lehine patlatacaksınız. Allah’ın izniyle hizmetinde kefili biziz” diye konuştu.



Kırıkhan Olay


Geri Dön