18 / 05 / 2024

şanlıurfa uğurlu aile sağlık merkezi nereye yapılacak

şanlıurfa uğurlu aile sağlık merkezi nereye yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Uğurlu’da yakın zamanda aile sağlık merkezinin temelini atacaklarını ve bir de lise yapacaklarını söyledi. Bakan Çelik, trafik kazalarına sebep olan yol ile ilgili de konuştu...

Şanlıurfa'da 2 adet arsa satışa çıkıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Turkuaz Hizmet A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Şanlıurfa Haliliye'de 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa 1. Satış Memurluğu Şanlıurfa Haliliye'de yer alan arsayı 12 milyon 513 bin 879 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yıkıldı!

Şanlıurfa Haleplibahçe'de  bulunan  Hamarat Eller Çarşısı, tarihi yapıların siluetini bozduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Şanlıurfa'daki arazi kavgasında yaralanan kişi öldü!

Şanlıurfa Viranşehir'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle akraba iki aile arasında çıkan kavgada yaralanan 5 kişiden biri yaşamını yitirdi...

Konutta en değerli iller: Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep!

Koronavirüsün etkisinin azalmasıyla birlikte ev fiyatları da aynı hızda yükseldi. Nüfusun en yoğun olduğu ve konut değer artışının en yüksek olduğu iller ise Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep oldu.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 6 kişi yaralandı!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde arazi anlaşmazlığı yaşayan iki aile arasında kavga çıktı. Olay sonucunda 6 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 6 yaralı!

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, husumetli iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Olay sonucunda 6 kişi yaralanırken, 3 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü, 5 yaralı!

Şanlıurfa Birecik'te arazi anlaşmazlığı nedeniyle akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 1 kişi öldü ve 5 kişi yaralandı. 

Şanlıurfa Büyükşehir'e yeni külliye inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hazreti Eyyüp Peygamber'in mezarının bulunduğu ve adını taşıyan Viranşehir ilçesindeki Eyüp Nebi Beldesini ayağa kaldırmak için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Şanlıurfa Haliliye'de yeni yapılacak binalar için fidan dikme zorunluğu!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde , temeli atılacak tüm yeni yapılar için belirlenen miktarda fidan dikme zorunluluğu getirtildi...

Birikimevim Şanlıurfa'da şube açtı!

Sadece Türkiye için değil insanlık tarihi için de çok önemli olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin incisi Şanlıurfa, Birikimevim’in yeni şubesine de ev sahipliği yapıyor.

şanlıurfa uğurlu aile sağlık merkezi nereye yapılacak Haberi

şanlıurfa uğurlu aile sağlık merkezi nereye yapılacak


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Uğurlu’da yakın zamanda aile sağlık merkezinin temelini atacaklarını ve bir de lise yapacaklarını söyledi.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar ve Halil Özcan, Büyükşehir belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında Uğurlu mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak toplanan kalabalığı selamlayan Bakan Faruk Çelik, Uğurlu mahallesi sakinlerinin AK Partiye geçiş rozetlerini takarak, vatandaşlara hitap etti.


Geçtiğimiz günlerde trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşın yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunan Bakan Çelik, “Bu anayol köyümüzü ikiye böldü. Dolayısıyla okulunda diğer tarafta olmasından dolayı yaşanan bir sorun var. Bana göre sağlık olmadan diğer konuları konuşmanın bir anlamı yok. Tehlikenin kapıda olduğu bir ortamı bertaraf etmeden diğer şeyleri konuşmak doğru...