29 / 04 / 2024

Birikimevim Şanlıurfa'da şube açtı!

Birikimevim Şanlıurfa'da şube açtı!

Sadece Türkiye için değil insanlık tarihi için de çok önemli olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin incisi Şanlıurfa, Birikimevim’in yeni şubesine de ev sahipliği yapıyor.



Sürdürülebilir büyüme stratejiyle tasarrufa dayalı faizsiz finansman sektörünün dinamiklerini değiştiren Birikimevim, bu kez rotasını Urfa’ya çevirdi. Telli Grup’un 30 yıllık köklü geçmişiyle yola çıkarıp sektörde ilk defa kamu bankası özelinde teminat mektubu vererek müşterilerini garanti altına alan Birikimevim, katılımcılarını birikim yapmaya yönlendirip bireysel tasarrufla ev ve araç almalarına yardımcı oluyor.

“İlk faaliyette başladığımızdan bugüne aynı stratejiyle hareket ediyoruz”

Bireylerin hayatlarına kolaylık sağlamayı amaçlayan Birikimevim, 2020 yıl sonunda tüm Türkiye’de olma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa’da olma sebeplerinin kentin ve bölgede bulunan insanların hayallerini gerçeğe dönüştürmek istediklerini belirten Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, tecrübelerini Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde de sürdüreceklerini kaydetti. Diğer yandan başarılı bir marka olmanın en önemli kriterinin ilk faaliyet sonrasında girilen yeni alanlarda da marka kimliğini aynı tutarlılıkla taşıyabilmek ve çeşitlenen ürünlere markanın ortak imajını yansıtabilmek olduğunu sözlerine ekledi. Bu bakış açısıyla sosyal vatandaşlık bilinciyle faaliyet gösterdikleri her bölgeye toplumsal katkı sağlamak amacıyla çalışmalarda bulunduklarını belirtti.

Osman Telli, “Birikimevim olarak katılımcılarımızı birikim yapmaya yönlendirerek bireysel tasarrufla ev ve araç almalarına yardımcı oluyoruz. Aslına bakarsanız bizim burada amacımız çok net ve şeffaf. Bireyleri hayallerine kavuşturmak… Hayallerine kavuşma sırası ise şimdi Şanlıurfalı vatandaşlarımızda. Öte yandan bölgesine ve bulunduğu alana hizmet verecek yeni şubemize ek olarak şube ağımız yılsonuna kadar Türkiye genelinde hızla artarak büyümeye devam edecek” şeklinde konuştu.

Tüm şubelerde olduğu gibi Şanlıurfa şubesinde de ev ve araç sahibi olmak isteyenler için en uygun çözümleri sunan Osman Telli, ülke ekonomisine olduğu gibi hane ekonomisine de katkı sağladıklarını sözlerine ekledi. Ulusal ve yerel basının ilgiyle takip ettiği açılış, kurdele kesimi sonrasında son buldu.


Geri Dön