14 / 05 / 2024

Birikimevim Şanlıurfa araç

Birikimevim Şanlıurfa araç

Sadece Türkiye için değil insanlık tarihi için de çok önemli olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin incisi Şanlıurfa, Birikimevim’in yeni şubesine de ev sahipliği yapıyor.

Şanlıurfa'daki hasarlı binalar için uyarı: Artçı depremlerde çökebilirler!

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Malatya depremi dikkatleri Şanlıurfa'daki binalara çevirdi. Yaya ve araç trafiğine açık Haliliye’de bulunan hasarlı binaların çökmesinden endişe duyuluyor. 

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

5 soruda TOKİ Şanlıurfa Sosyal Konut Projesi 2022! Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Şanlıurfa konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Birikimevim Şanlıurfa'da şube açtı!

Sadece Türkiye için değil insanlık tarihi için de çok önemli olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin incisi Şanlıurfa, Birikimevim’in yeni şubesine de ev sahipliği yapıyor.

Şanlıurfa'da emlakçılar için eğitim protokolü imzalandı!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası ile Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (HARÜSEM) arasında emlakçıların eğitimine yönelik protokol imzalandı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den bin 600 kilometre yol!

Şanlıurfa'da genelinde yüklenici firma araçlarının yanı sıra kendi araç parkı ve imkânlarıyla kırsal yolların iyileştirilmesi için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yıl sonuna kadar toplamda bin 600 kilometrelik yolu sathi asfaltla buluşturmayı hedefliyor.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1 Ağustos'ta açılacak!

SAĞLIK Bakanlığı tarafından Şanlıurfa’da yaptırılan 800 yatak kapasiteli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1 Ağustos’tan itibaren sağlık hizmeti vermeye başlayacak.

Şanlıurfa Sarımağara kırsal mahallesinde çok amaçlı salon hizmete açıldı!

Şanlıurfa Merkez Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Sarımağara kırsal mahallesine yaptırılan çok amaçlı salon vatandaşın hizmetine sunuldu. Mahalleye büyük katkı sunacağını belirten vatandaşlar Başkan Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

Şanlıurfa'nın yolları yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Mehmet Akif İnan Araştırma ve Uygulama Hastanesi çevresindeki yolların sıcak asfaltla güçlendirilme çalışmalarını denetledi.

Şanlıurfa'ya hafif raylı sistem geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi "Şanlıurfa'da asıl toplu taşıma kuzeye doğru gerçekleşiyor. Bu güzergâhtaki yollarımız da araçlarımız da yeterli düzeyde cevap vermiyor. Artık hafif raylı sistemi ciddi olarak ele almamız lazım" dedi.

Şanlıurfa'da konut satışları yüzde 1,18 düştü!

Şanlıurfa'da geçen ay konut satışları 2014'ün aynı dönemine oranla yüzde 1,18 azaldı Emlak ve gayrimenkul piyasasının nabzını tutan araştırma şirketi Reidin-Gyoder'in raporu açıklandı.

Şanlıurfa'da konut satışları yüzde 1,18 azaldı!

Emlak ve gayrimenkul piyasasının nabzını tutan araştırma şirketi Reidin-Gyoder'in raporu açıklandı.Rapora göre Şanlıurfa'da geçen ay konut satışları 2014'ün aynı dönemine oranla yüzde 1,18 azaldı.

Şanlıurfa'da doğalgaz çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Devteşti, Ahmetyesevi ve Sırrın Karşıyaka Mahallesi'ni doğalgaz ile buluşturan projenin ilk kazmasını vurdu. Başkan Güvenç, hızlıca mahallenin ara caddelerine doğalgaz çekmek için kolları sıvadıklarını vurguladı.

Birikimevim Şanlıurfa araç Haberi

Birikimevim Şanlıurfa araç

Sürdürülebilir büyüme stratejiyle tasarrufa dayalı faizsiz finansman sektörünün dinamiklerini değiştiren Birikimevim, bu kez rotasını Urfa’ya çevirdi. Telli Grup’un 30 yıllık köklü geçmişiyle yola çıkarıp sektörde ilk defa kamu bankası özelinde teminat mektubu vererek müşterilerini garanti altına alan Birikimevim, katılımcılarını birikim yapmaya yönlendirip bireysel tasarrufla ev ve araç almalarına yardımcı oluyor.

“İlk faaliyette başladığımızdan bugüne aynı stratejiyle hareket ediyoruz”

Bireylerin hayatlarına kolaylık sağlamayı amaçlayan Birikimevim, 2020 yıl sonunda tüm Türkiye’de olma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa’da olma sebeplerinin kentin ve bölgede bulunan insanların hayallerini gerçeğe dönüştürmek istediklerini belirten Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, tecrübelerini Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde de sürdüreceklerini kaydetti. Diğer yandan başarılı bir marka olmanın en önemli kriterinin ilk faaliyet sonrasında girilen yeni alanlarda da marka kimliğini aynı tutarlılıkla...