13 / 05 / 2024

urfada belediye konutları fiyat

urfada belediye konutları fiyat

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 3 ayrı noktada yapılan konutların daire fiyatlarının Türkiye’nin en ucuz evleri olduğunu söyledi. Fakıbaba, daire fiyatlarının 65 bin lira ile 120 bin lira arasında değiştiğini söyledi...

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

Melih Gökçek, başkanlık konutunu satın aldı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in belediye konutlarında oturması tartışma yaratmıştı. Gökçek o konutu satın almış...

Tarsus Belediye Konutları'na yoğun ilgi!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından inşa edilecek 472 konutluk toplu konut projesi başvurularına, ilk gününde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tarsus Belediyesi’nden 472 konutluk proje!

Mersin'in Tarsus ilçesinden ‘Tarsus’ta Ev’lenmeyen Kalmayacak' sloganıyla 472 konutluk Belediye Konutları projesinin tanıtımı yapıldı. 

Aydıntepe Belediyesi 24 daire ve 6 dükkanı satışa çıkarıyor!

Aydıntepe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Belediye Konutları açık artırma usulü ile ihaleye çıkıyor.

Çatalca Belediye Meclisi'nde KİPTAŞ konutları konuşuldu!

Yapımı devam eden Çatalca KİPTAŞ konutları bir süre önce bölge halkı tarafından protesto edilmişti. Çatalca Belediye Meclis Üyesi Mesut Üner, İBB yetkilileri ile görüşmeler yaptıklarını dile getirerek "KİPTAŞ arazisi içinde kalan vatandaşlarımız için konut yapılacak. Ücretsiz dağıtılacak" dedi.

Nevşehir Kozaklı Belediye Konutları'na ipotek mi konuldu?

Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde 2013 yılında dönemin belediye başkanının öncülüğünde Kozaklılıları ev sahibi yapma projesi başlatıldı. 8 bloktan 4’ünün ödemeleri bitti tapular teslim edildi. Diğer 4 blokta oturanlar ise mağdur oldu.

TOKİ Beydağı Konutlarının kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığınca ortaklaşa hayata geçirilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan konutların kuraları çekildi.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları'nın kurası çekildi!

TOKİ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığınca ortaklaşa hayata geçirilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan konutların kuraları çekildi.

Başpınar TOKİ Konutları sahiplerine teslim ediliyor!

Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir “merhaba” diyor. Altındağlı vatandaşlar daha rahat yaşam alanlarına kavuşurken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte ilçenin çehresi her geçen gün daha modern bir hale geliyor.

TOKİ Düzce Gölyaka Konutları'na başvurular başladı!

Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesinde başlanan TOKİ Konutları'nın temel atma çalışmaları başladı. Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut inşaat yetkililerinden bilgi aldı.

Palandöken TOKİ konutları tanıtıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile ortaklaşa yapımı devam eden 579 dairelik Palandöken TOKİ konutlarını tanıttı.

urfada belediye konutları fiyat Haberi

urfada belediye konutları fiyat


Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, belediyenin 3 ayrı noktada yaptırdığı konutlarındaki daire fiyatlarının Türkiye’nin en ucuz evleri olduğunu söyledi. Toplam 2250 dairenin bitme aşamasına geldiğini belirten Fakıbaba, belediyenin taşeron işçilerine, belediye personeline ve vatandaşlara yönelik yaptırdığı daire fiyatlarının 65 bin lira ile 120 lira arasında değiştiğini ifade etti.


EDESA KENT KONUTLARININ SATIŞINA BAŞLANDI


Yenice Bölgesindeki 351 konutun yapılmış durumda olduğunu ve burada toplamda 1248 daire yapacaklarını hatırlatan Fakıbaba, “Yenice Bölgesindeki şuan 3. etap evlerinin satışına başladık. 2+1 daireleri 67 bin liraya satıyoruz. 22 bin lirasını peşin alıyoruz. 45 bin lirasını da tapu tesliminde tahsil edeceğiz. Müracaatların 28 Şubata kadar yapılması gerekiyor. 3+1 odalı dairelerin fiyatı ise 85 bin lira olacak. Bir de Maşuk’da 600 konutumuz var. Dağ eteğinde 300’ün...