22 / 05 / 2024

Ürgüp Adalet Sarayı nerede yapılacak

Ürgüp Adalet Sarayı nerede yapılacak

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Ürgüp ilçesinde de yeni bir adliye binasının yapımı konusunun 2015 yatırım programına dâhil edildiğini söyledi. Milletvekili Murat Göktürk, doğalgaz konusuna da değindi...

Kütahya'ya yeni adalet sarayı inşa edilecek!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kent merkezine yeni adalet sarayı yapılacağı konusunda açıklamalarda bulundu. 

Konya Akşehir Adalet Sarayı'nın ihalesi yapıldı!

Konya Akşehir'de inşa edilecek Adalet Sarayı'nın ihalesi gerçekleşti. İhaleyi Sütiçen Mimarlık firması kazandı. Projenin yapım ihalesinin 1 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Ürgüp'te arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayı düzenlendi!

Nevşehir Ürgüp'te Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürlüğü tarafından arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayı düzenlendi.

Ürgüp Hacı Mustafa Ağa Camii açıldı!

Ürgüp Belediyesi tarafından Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokolle restore edilen 200 yıllık tarihi Hacı Mustafa Ağa Camii, Cuma namazında ibadete açıldı.

Niğde Adalet Sarayı'nın inşaatı 2017'de bitecek mi?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Adalet Sarayı'nın yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorusunu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a iletti.

Ürgüp Belediyesi'nin 2017 bütçesi 38 milyon TL!

Ürgüp Belediyesi’nin 2017 yılı bütçesi olan 38.000.000 lira meclis üyelerinin tamamının oybirliği ile kabul edildi.

Gölcük Adalet Sarayı açıldı!

Gölcük´te yıkılan eski cezaevi yerine inşa edilen Gölcük Adalet Sarayı´nın resmi açılışı yapıldı. Siyasi protokolün yoğun katılım sağladığı açılışa Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

Bekir Bozdağ'dan İzmit'e yeni Adalet Sarayı sözü!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dün yeni yapılan Gölcük ve Gebze Adliye Binaları'nın açılış törenleri için ilimizdeydi. Bozdağ, İzmit için de yeni Adalet Sarayı sözü verdi.

Malatya'da adalet sarayı ve cezaevleri inşa edilecek!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’ya yeni bir adalet sarayı, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerine yeni cezaevleri yapılacağını açıkladı.

Batman Adalet Sarayı’nın çevre düzenlemesi askıda!

Batman Belde ile Gültepe mahallelerinin kesiştiği alanda yapılan Batman’ın yeni Adalet Sarayı’nın çevre düzenlemesi askıya alındı.

Ürgüp'te asfalt çalışmaları başladı!

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Mehmet Dinler bulvarından Başlayarak Evka kavşağına kadar devam eden, sıcak asfalt, bordür ve kaldırım yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Ürgüp'te ruhsata aykırı gayrimenkuller mühürlendi!

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Arşiv kayıtlarında ve yerinde yapılan incelemeler ile daha önceden yapılan tebligatlara rağmen, ruhsat eki onaylı mimari projeye aykırı imalatların bulunduğu tespit edilmiş,

TOKİ Ürgüp 2.Etap teslim dönemi!

TOKİ Ürgüp 2.Etap teslim dönemi 24 Haziran Cuma günü itibarıyla başladı. 2. etabın 405 daireden oluşan projede teslim dönemi devam ediyor.

Ürgüp Adalet Sarayı nerede yapılacak Haberi

Ürgüp Adalet Sarayı nerede yapılacak


Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Ürgüp ilçesinde de yeni bir adliye binasının yapımı konusunun 2015 yatırım programına dâhil edildiğini söyledi. Milletvekili Murat Göktürk, doğalgaz konusuna da değinerek geçtiğimiz yıl 2000 abone sayısına Kavaklıönü ve Altıkapı mahalleleri ile ulaşıldığını, bu yıl için fatih mahallesinin tamamının gaz alacağı hususunu tüm görüşmelerde kendisine şirketin bildirdiğini fakat fatih mahallesinin bir kısmının önümüzdeki yıla kaldığını, bu yıl fatih mahallesinde 1000 civarında abonenin doğalgaz kullanabileceğini, önümüzdeki yıl bu eksiğin telafi edileceğini ifade etti. TOKİ tarafından Ürgüp'te temel atma aşamasına getirilen 50 yataklı devlet hastanesinin de projesinde küçük tadilatların yapıldığını söyleyen Vekil Göktürk, kısa sürede hastanenin temelinin atılacağını müjdeledi. Göktürk, Ürgüp - Ayvalı arasındaki köprünün de bir şehir efsanesine döndüğünü, 50 Yıldır yapılamayan köprünün ihalesinin...