03 / 05 / 2024

Ürkmez

Ürkmez

İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplam 4.3 kilometrelik ıslah çalışmasıyla Aliağa Çaltılıdere Köyü ve de Ürkmez’deki taşkınları önleyecek, ayrıca derelere korkuluk takarak çevresini güvenli hale getirecek.

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Örkmez, Kübranur Örkmez ve Yusufhan Örkmez ortaklığında kuruldu.

Dernak İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dernak İnşaat Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Cüneyt Ürkmez tarafından kuruldu.

Nilda Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nilda Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Örkmez ve Ali Kestek ortaklığında kuruldu.

Hermes Meyer Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermes Meyer Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bengü Talay Örkmez tarafından kuruldu.

İmar barışı fırsatçıları İzmir Seferihisar'da da boş durmadı!

İmar Barışı’nın halen yürürlükte olmasını fırsat bilenler, İzmir Seferihisar’ın Ürkmez ve Doğanbey mahallelerinde yeni binalar yaparak imar barışına başvuruyor.

Gby Han İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gby Han İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Tahirhan Örkmez ve Gökhan Örkmez ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ev kiralarken veya satın alırken nelere dikkat etmeliyiz?

BTM Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez, nasıl bir seçmemiz gerektiğini anlattı. Ürkmez, olası bir depremi en az hasarla atlatmak için yapılması gerekenleri açıkladı.

Ev alırken su yalıtımına dikkat!

BTM Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez, ev alırken su yalıtımına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

İzmir'in inşaat sektöründeki geleceği parlak!

BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, İzmir'in inşaat sektöründeki geleceğinin parlak olduğunu belirtti. Ürkmez, "Son dönemdeki gelişmeler, büyük ulaşım yatırımları insanları İzmir'e doğru cezbeder oldu. " dedi.

Petrosist İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petrosist İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Zeynelabidin Örkmez, Sadi Sedat Özbek, Ayhan Seçil ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Ataşehir, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Seferihisar'da satılamayan araziler 2 katına yeniden satışa çıktı!

Seferihisar Beiediyesi'nin satışa sunduğu turizm arazileri içinde yer alan Ürkmez'deki 4 bin metrekarelik alan, ilk bedelinin iki katına, 3 milyon 500 bin TL'ye yeniden satışa çıkarılıyor

Sakin şehir Seferihisar imara açıldı!

Sakin Şehir Seferihisar'ın Doğanbey-Ürkmez bölgesini kapsayan 1/5000ölçekli imar planı, Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı, bölge imara açıldı. Plana göre 233 hektarlık bölgenin turizm kaynaklı büyümesi amaçlanıyor.

İzmir Doğanbey ve Payamlı'nın altyapısı yenileniyor!

2013 yılında Doğanbey-Ürkmez olmak üzere ilçeye Avrupa standartlarında iki arıtma tesisi birden kuran İzmir Büyükşehir, son olarak Doğanbey ve Payamlı mahallelerinin içme suyu şebekelerini yeniliyor.

Ürkmez Haberi

Ürkmez

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yağışlı havalarda sıkıntı yaratan derelerde ıslah programını sürdürürken, ayrıca derelere korkuluk takarak çevresini güvenli hale getiriyor. 2004 – 2013 yılları arasında özellikle çevre yerleşimlerde 70 milyon liralık yatırım yaparak 172 kilometre uzunluğunda dere ıslahı gerçekleştiren İZSU, yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan son ihale kapsamında Aliağa Çaltılıdere Köyü ile Seferihisar’ın Ürkmez Mahallesi’nde yer alan 7 dere ıslah edilecek. İZSU, dereleri hem güvenli hale getirecek hem de kış aylarında yaşanan taşkınların önüne geçecek. 


Hangi dereler ıslah edilecek?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa Çaltılıdere ve yan kolu olan Kızan Deresi’nde ıslah çalışması yapacak. Çaltılıdere Köyü’nün İzmir Çanakkale Oto yolu deniz tarafından başlayacak ıslah çalışmaları köyün içinde son bulacak. Kızan Deresi’ndeki ıslah çalışmaları da Deniz Sokak ile Yalı Sokak kesişiminden başlayarak İzmir Çanakkale Otoyolu...