15 / 05 / 2024

ürksal inşaat ideal yaşam evleri teslim tarihi

ürksal inşaat ideal yaşam evleri teslim tarihi

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri teslim ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. 6 katlı 5 blok olarak yükselen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor...

İzmir Özdere Gençlik Kampı'nın inşaatı başladı!

Menderes'in Özdere bölgesinde inşaatına başlanan Gençlik Kampı’yla önemli bir ihtiyaç daha karşılanacak. Futbol, voleybol, basketbol ve tenis sahaları ile konaklamak için 55 konteyner binanın hayata geçirileceği 40 dönümlük tesis, kültür-sanat etkinlikleri  için de ideal bir merkez olacak.

Mesa, teknolojisi ve deneyimiyle inşaat sektörünü geliştiriyor!

İnşaat sektörünün güçlü bir markası olarak tanınan MESA, 48 yıldır faaliyetlerine devam ediyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Konut içinde iletişim için gelişmiş teknolojiyi kullanıyor, diğer akıllı ev teknolojileri için de ideal alt yapıyı sunuyoruz." diyor.

Ofton İnşaat Elysium projelerinde Ideal Standard’ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Ofton İnşaat’ın İstanbul ve Bodrum’da hayata geçirdiği Elysium markalı dört projesinin banyolarında Ideal Standard imzası var.

İdeal Home inşaat sektörüne giriyor!

Mobilya alanındaki ürün gamını İnegöl'de imal edip, satışını Suudi Arabistan'daki mağazalarında gerçekleştiren İdeal Home Satış ve Pazarlama Müdürü Haitham El-Nagar, mobilya sektörünün yanı sıra inşaat sektörüne girme hedeflerinin de bulunduğunu belirtti.

2015 Konya İnşaat Fuarı ne zaman?

Konya inşaat, kent, dekor ve ideal ev fuarları için geri sayım başladı. Fuarlar eş zamanlı olarak 21 - 24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası -Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek..

Türksal İnşaat Şanslı Evler'de şans dağıtmaya devam ediyor!

Türksal İnşaat’ın İzmir Çiğli’de başlayan yepyeni projesi Şanslı Evler büyük ilgi görüyor. Mimari ve sosyal donatılarla çevrelenen projede satışlar hız kesmeden devam ediyor. Türksal İnşaat Şanslı Evler'de şans dağıtmaya devam ediyor.

Türksal İnşaat Şanslı Evler projesindeki yüzde 30 prim fırsatı devam ediyor!

Çiğli’de Türksal İnşaat tarafından hayata geçirilen Şanslı Evler projesinde yüzde 30 prim fırsatı devam ediyor. 96 konuttan oluşan projede 1+1 ve de 2+1 daireler bulunuyor.

Türksal İnşaat Şanslı Evler projesinin temeli atıldı!

Türksal İnşaat'ın Şanslı Evler projesinin temeli atıldı. Başkan Arslan “ Hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu. İzmir’in parlayan yıldızı incisi Çiğli’de yatırım yapan Türksal İnşaatı ve Murat Türksal’ı tebrik etti.

Türksal İnşaat Çiğli Harmandalı'da yeni bir proje yapacak!

Türksal İnşaat bu kez Çiğli Harmandalı'da farklı bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. "Lüksün tanımını değiştiriyoruz" diyerek yola çıkan firma, gençler ve kendisini genç hissedenler için "Şanslı Evler" kuruyor.

Türksal İnşaat ideal Yaşam Evleri örnek daire!

5 bin 359 metrekare arsa alanına sahip olan İzmir Çiğli İdeal Yaşam Evleri projesi Türksal İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor. Türksal İnşaat ideal Yaşam Evleri örnek daire resimleri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri projesi!

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri projesi İzmir Çiğli bölgesinde yükseliyor. Teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlenen İdeal Yaşam Evleri'nde konut fiyatları 135 bin TL'den başlıyor..

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri satış ofisi!

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri satış ofisi 8909 Sokak No: 38 Balatçık Mh. Çiğli, İZMİR PK 35620 adresinde yer alıyor. İdeal Yaşam Evleri'nde fiyatlar 135 bin liradan başlıyor...

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri ulaşım!

Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri ulaşım bilgisine göre ideal Yaşam Evleri İzmir adres : 8909 Sokak No: 38 Balatçık Mh. Çiğli, İZMİR PK 35620 şeklinde bildiriliyor.

ürksal inşaat ideal yaşam evleri teslim tarihi Haberi

ürksal inşaat ideal yaşam evleri teslim tarihi

Toplam 72 adet daireye yer verilen İdeal Yaşam Evleri, İzmir'de Türksal İnşaat tarafından hayata geçirildi. 5 bin 359 metrekare arsa alanına sahip olan projedeki bloklar 6 kat yükseliğinde.


Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri teslim tarihi bilgilerinden önce fiyat bilgilerini aktaralım. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı projede, 2 oda 1 salon daireler 130 bin TL, 3 oda 1 salon daireler 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri teslim tarihi 


Türksal İnşaat İdeal Yaşam Evleri teslim tarihi 2014 yılının Ağustos ayı olarak belirlendi. 5 bloktan oluşan projedeki konutların büyüklükleri 122 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. 


İzmir İdeal Park Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projenin ortak alanlarında; , fitness salonu,...