03 / 05 / 2024

Urla rekreasyon çalışması 2016

Urla rekreasyon çalışması 2016

İzmir’in Urla ilçesinde, Balıklıova Mahallesinde yapılması planlanan rekreasyon çalışmaları başladı. 17 dönüm alanda yapılacak olan rekreasyon alanı, Balıklıova’da yaşayan vatandaşların hizmetine sunulacak.

Sur'da yapılan rekreasyon çalışmasına tam not!

Diyarbakır Sur'da Hz. Süleyman Camisi'nin çevresindeki 115 dönümlük alanda yapılan rekreasyon çalışmasının ardından vatandaşlar alana yoğun ilgi gösterdi.

İzmir Urla'da rekreasyon çalışmaları başladı!

İzmir’in Urla ilçesinde, Balıklıova Mahallesinde yapılması planlanan rekreasyon çalışmaları başladı. 17 dönüm alanda yapılacak olan rekreasyon alanı, Balıklıova’da yaşayan vatandaşların hizmetine sunulacak.

Rhodiapolis Antik Kenti yolunda asfaltlama çalışması başlatıldı!

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, yaklaşık 4 kilometrelik Rhodiapolis Antik Kenti yolunda asfaltlama çalışması başlatıldı.

Fatsa Tapu Müdürlüğü Dairesi’nde yenileme çalışması başlatıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesi Hükümet Konağı’nda hizmet veren Fatsa Tapu Müdürlüğü Dairesi’nde yenileme çalışması başlatıldı. Fatsa Tapu Müdürü Erdoğan Atik, projenin 163 bin TL + KDV’ye gerçekleştiğini söyledi.

Sahil yolunda viyadük çalışması sürüyor!

Akçakoca, Karasu sahil yolunda müteahhit firma tarafından yol çalışması hızla sürüyor. Sahil yolu olarak tabir edilen bölgede duble yol çalışması hızla sürerken viyadük çalışmalarına başlandı.

Karabük'te kent merkezine lunapark yapım çalışması başladı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kent Meydanı’na lunapark kurulma çalışmasının başladığını bildirdi.Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, lunaparkın 5 bin 700 metrekare alana kurulacağını söyledi.

Şahinbey'de 12 şeritli yol çalışması tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen, Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli yol çalışmasında sona gelindi.

Erzurum Dadaşköy Yolu'nda peyzaj çalışması başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan Dadaşköy Yolu'nda peyzaj ve yeşillendirme çalışmasına başladı.

Yassıada ve Sivriada'da inşaat çalışması başladı!

Yassıada ve Sivriada'nın imara açılması için inşaat çalışması başladı. İnşaat MESA Grup tarafından başlatıldı.

Kars Ani Harabeleri'nde kazı çalışmasına başlandı!

Birçok medeniyete ev salipliği yapan, 85 hektarlık alandaki Ani Harabeleri'nde, Bakanlar Kurulu kararıyla Pamukkale Üniversitesinden Prof. Dr. Fahriye Bayram başkanlığındaki ekip tarafından kazı çalışması başlatıldı.

Malatya Dilektepe'de asfaltlama çalışması tamamlandı!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan Tepeköy Mahallesi Dilektepe’de asfalt çalışmasını inceledi.

Antalya Söbüce Yaylası'nda asfalt çalışması başladı!

Söbüce Yolu’na ulaşım kolaylaşacak Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesi Söbüce Yaylası yolunda bakım onarım ve asfalt çalışması başlattı.

İnşaat Platformu kuruluş çalışması başladı!

Türkiye’nin lokomotifi inşaat sektöründe, “İnşaat Platformu” kuruluş çalışması başladı. İnşaat Platformu; mimar, müteahhit, inşaat sanayisi olmak üzere sektörün tüm kesimlerinin bir arada buluşturacak.

Urla rekreasyon çalışması 2016 Haberi

Urla rekreasyon çalışması 2016

İzmir’in Urla ilçesinde, Balıklıova Mahallesinde yapılması planlanan rekreasyon çalışmaları başladı. 17 dönüm alanda yapılacak olan rekreasyon alanı, Balıklıova’da yaşayan vatandaşların hizmetine sunulacak. Yapısal ve sert zemin uygulamalarının başladığı proje kapsamında, 220 metre uzunluğundaki sahil bandı da yeniden düzenlenecek. Tatilcilerin gözde mekanlarından biri olan Balıklıova’nın, son yapılan düzenlemelerle cazibesinin artacağı kaydedildi.


Proje içerisinde bir de amfi tiyatro yer alıyor. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nden gelen uzmanların danışmanlığında yerinin ve yönünün belirlendiği ifade edilirken, Türkiye’de beş köy tiyatrosundan biri olan Balıklıova Köy Tiyatrosu için hem çalışma alanı oluşturulacağı, hem de ilçe dışından gelecek tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapacağı öğrenildi. Yürüyüş ve bisiklet yollarının yapılacağı proje kapsamında futbol sahası ve plaj voleybol alanı, kafeterya, oturma alanları, açık otoparkların yer alacağı belirtildi. Hem Urlalılara hem...