05 / 05 / 2024

ursa Osmangazi Panayır Evleri

ursa Osmangazi Panayır Evleri

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Evleri 119 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Osmangazi Panayır Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Bursa Osmangazi'de binalar kamulaştırılıyor! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, toprak kayması yaşanan Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırılacağını açıkladı. 

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Bursa Osmangazi'deki 11 sivil mimari örneği yapı ayağa kaldırılıyor!

Tarihi mirasın korunmasına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla eski Bursa’yı ortaya çıkaran Osmangazi Belediyesi 11 Sivil Mimari Örneği yapıyı yeniden ayağa kaldırıyor.

Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki araziler tarıma kazandırılıyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki kullanılmayan araziler tarıma kazandırılıyor.

Kaç Gömbe'de panayır alanının inşaatı başlıyor!

Antalya'nın Kaş ilçesinin yayla merkezi olan Gömbe Mahallesi'nde yapılması planlanan panayır alanı projesinde inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Tepe Aura'da unutulmaz etkinlikler başladı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunan Tepe İnşaat tarafından, yeşilin ve doğanın kalbinde yer alan Tepe Aura projesi, hayata geçirdiği panayır ile unutulmaz bir etkinlik başlattı.

Osmangazi Demirtaş'ın çehresi yeni yatırımlarla değişti!

Bursa’nın yeni gelişim bölgelerinden Demirtaş’ta Osmangazi Belediyesi’nin yatırımlarıyal planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden biri ortaya çıktı.

Osmangazi'de 21 bin 850 metrekare alan kamulaştırıldı!

Osmangazi Belediyesi, 2018'in bitmesine sayılı günler kala yapmış olduğu kamulaştırmalar ile de dikkat çekiyor. İlçede yıl içinde 21 bin 850 metrekare alan kamulaştırıldı.

Osmangazi Belediyesi tarihi yapıları ayağa kaldırıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarihi yapıları ayağa kaldırıyor.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Kültür Merkezi, modern mimarisi ve estetik görünümü ile dikkat çekiyor.

Osmangazi'ye yeni kültür merkezi!

Osmangazi Belediyesi, Kayhan Mahallesi’nde 20. yüzyıl başlarına ait sivil mimarlık örneği yapıyı rekonstrüksiyon çalışmaları ile restore etti. Kültür merkezi olarak kullanılacak tarihi yapı, Osmangazi Kayhan Çarşısı’na da önemli bir değer katacak.

Kızılırmak Sedde projesinin inşaatı tam gaz!

Yapım çalışmalarının tam gaz devam ettiği Kızılırmak Sedde projesinde; botanik bahçeler, dinlenme alanları, panayır alanı, otel ve çevre alanları, anfi tiyatro, bisiklet ve 2 kademeli yürüyüş yolları, suni göl, Maket Bafra evleri yer alacak.

ursa Osmangazi Panayır Evleri Haberi

ursa Osmangazi Panayır Evleri

2 bin 230 metrekaresi yeşil alan olmak üzere toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanına sahip Osmangazi Panayır Evleri 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona varan daire tiplerinden oluşuyor.


2 oda 1 salon daireler 119 bin TL ile 124 bin TL,

3 oda 1 salon daireler 145 bin TL ile 151 bin TL arasında,

3 oda 1 salon dubleks daireler 180 bin TL ile 4 oda 1 salon daireler 210 bin TL'den başlıyor.


Emiroğulları İnşaat imzası ile yükselen proje 5 blok olmak üzere toplam 34 daireden meydana geliyor. Daire büyüklükleri;

2 oda 1 salon daireler 93 metrekareden,

3 oda 1 salon daireler 122 metrekareden,

3 oda 1 salon çatı dubleksler 181 metrekareden ve

4 oda 1 salon daireler 240 metrekareden başlıyor.


Yeşil alanlar, kamelya, çocuk oyun...