29 / 08 / 2024

urtim CLIMBSET Hidrolik Sistemler

urtim CLIMBSET Hidrolik Sistemler

Uluslararası İskele Kalıp ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri Fuarı 12 Şubat’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde 4. kez kapılarını açtı. URTİM, yeni geliştirdiği ürünleriyle inşaatlarda sıkça meydana gelen iskeleden düşme riskini sıfıra indirecek.

Halksan İnşaat Plastik Otomotiv Lojistik Elektrik Temizlik Hidrolik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halksan İnşaat Plastik Otomotiv Lojistik Elektrik Temizlik Hidrolik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

Kaleder İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Otomotiv Hidrolik Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleder İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Otomotiv Hidrolik Temizlik Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Pareks İnşaat Metal Elektrik Plastik Hidrolik Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pareks İnşaat Metal Elektrik Plastik Hidrolik Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Savaş tarafından kuruldu.

Urtim'den inşaat projelerine yeni kalıp sistemi!

Kalıp ve iskele sistemleri üreten ve Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan URTİM, yeni sistemi 'Ekoset®' ile hem yurtiçi hem de yurtdışı inşaat projelerini hedefliyor...

URTİM Türk inşaat sektörüne eleman yetiştirecek!

URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri ile Zincirlikuyu İSOV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.  İnşaat sektöründe nitelikli iş gücü için imzalanan protokole göre şirket öğrencilere 37 yıllık deneyimini aktaracak. 

URTİM, inşaatlarda 6 günlük kalıp işini 2 güne indirdi!

Uluslararası birçok dev projeye imza atan URTİM, yeni geliştirdiği 6 farklı sistemle kalıp ve iskele sektöründe adeta devrim yarattı. Bu ürünleri kullanan firmalar 6 gün süren kalıp işini 2 güne indiriyor, yüzde 33 oranında işçilikten kazanıyor.

Çamlıca Kulesi'nde son aşamaya gelindi!

Çamlıca'da inşa edilen 360 metrelik kule de son aşamaya yaklaşıldı. Çamlıca Kulesi'nde 1300 tonluk anteni yerleştirmek için hidrolik sistem kuruldu. Anten, hidrolik sistemle tepeye monte edilecek.

Urtim, çöplerden inşaat kalıbı üretti!

Pet şişe, karton, kimyasal ve benzeri atıklardan “plywood” denilen ahşap esaslı malzemenin yerine inşaatlarda kullanılabilen düşey kalıp sistemi tasarlayan Urtim Kalıp ve İskele Sistemleri, ABD’ye ihracata başladı.

URTİM dev projelerde yer alıyor!

Kalıp ve iskele sistemlerindeki 36 yıllık tecrübesiyle yapı sektörünün en köklü firmalarından olan URTİM, Türkiye ve dünyada havalimanı, stadyum, rafineri, termik santral, konut gibi birçok projede hız kesmeden yer almaya devam ediyor.

Körfezli heyet Urtim’in teknolojik ürünlerine hayran kaldı!

Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olan URTiM, 39. Yapı Fuarı kapsamında Türkiye’ye gelen satın alma heyetini ağırladı. Satın alma heyeti URTİM’in ileri teknoloji ile üretilen ve inşaatı kolaylaştıran ürünlerine hayran kaldı.

URTİM, Yapı Fuarı'nda yerini aldı!

Yapı malzemeleri sektöründe 36 yıllık tecrübeye sahip olan URTİM, dünyanın birçok farklı ülkesinden katılımcıları ve ziyaretçileri ağırlayan 39’uncu İstanbul Yapı Fuarı’ndaki yerini aldı.

Urtim, Bauma Fuarı’na yeni ürünleriyle katıldı!

Yapı sektörünün en önemli fuarlarından Bauma Fuarı’na bu yıl 58 ülkeden, 3 bin 423 katılımcı ve 200 ülkenden yaklaşık 580 bin ziyaretçi katılımıyla Almanya’nın Münih kentinde düzenlendi.

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş kuruldu!

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş, Fuat İspir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

urtim CLIMBSET Hidrolik Sistemler Haberi

urtim CLIMBSET Hidrolik Sistemler

İskele Kalıp Sistemleri’nde Türkiye’nin öncü firması URTİM, sergilediği yeni ürünleriyle fuara damga vurdu. Fuarda 300 metrekare alanda WINDSET Rüzgar Perdesi Sistemi, CLIMBSET Hidrolik Sistemler ve yeni Avrupa Normlarına uygun ürettiği tam güvenlikli SCAFSET İskele Sistemlerini tanıtan URTİM, yeni geliştirdiği ürünleriyle inşaatlarda sıkça meydana gelen iskeleden düşme riskini sıfıra indirecek.


URTİM Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, fuarın 1 Temmuz’da yürürlüğe girecek dış cephe ve iskele tebliğinden önce firmaların sektörü yeniden değerlendirmelerine büyük katkı sağlayacağını söyledi.  Fuarda yeni kalıp sistemlerini sergilediklerini vurgulayan Urfalılar, “5 yıdır AR-GE’ye büyük yatırım yapıyoruz. Mühendislerimizin geliştirdiği ve sektörde devrim yaratacak ürünlerimizi alıcılarla buluşturacağız” dedi.


Yeni kalıp sistemlerinin inşaatlarda hızı arttıracağına ve olası iş kazalarını neredeyse sıfıra indireceğini vurgulayan Urfalılar, ”Sistemlerde işçi güvenliği bizim için her şeyden önce gelir....