25 / 07 / 2024

uruguayda daire şeklinde köprü mü yapılıyor

uruguayda daire şeklinde köprü mü yapılıyor

Uruguay'da Rocha ve Maldonado şehirlerini birbirine bağlayan daire şeklindeki köprü görenleri şaşırtıyor. Yapımı 12 ayda tamamlanan köprü Rafael Vinoly tarafından tasarlandı.

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile 18 ila 72 aylık çocuk sahibi olan kadın tutuklu ve hükümlülerin apart daire şeklinde tasarlanan cezaevlerinde kalmaları amaçlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul satılık daire!

Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire şeklinde tasarlandı. Projede teslimlerin 2018'de yapılması planlanıyor.

Green Village Şile 2'de 1+1'ler 157 bin 500 TL'ye! Teslimler Mayıs 2017'de!

Burçkale Yapı tarafından hayata geçirilen Green Village Şile 2'de daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, tek kat daire, bahçe tek kat daire, teras dubleks ile bahçe dubleksi daire şeklinde tasarlandı.

Bodrum Elysium Miramar Konutları iletişim!

Villa ve penthouse daire şeklinde tasarlanan Bodrum Elysium Miramar Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi. Toplam 46 adet dubleks villadan meydana gelen proje Muğla Bodrum'da yükseliyor.

Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık!

Villa ve penthouse daire şeklinde tasarlanan proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor. Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık villa tipleri 3+1, penthouse daire tipleri 4+1 olarak tasarlandı.

Yıldırım Kuleli Evleri'nde 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından Şişli'de hayata geçirilen Yıldırım Kuleli Evleri toplam 587 adet daireden oluşuyor. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 salon daireler ve dubleks daire şeklinde dizayn edildi.

Kadıköy Concord İstanbul satılık daire!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Atakent Terrace Tema satılık daire!

Daire alanlarının 90 metrekareden başladığı proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Atakent Terrace Tema satılık daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandığı proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor.

Esenyurt Ncadde Agora satılık daire!

Esenyurt Ncadde Agora satılık daire tipleri stüdyo ve 1+1 şeklinde dizayn edildi. Toplam 24 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede 144 adet daire yer alıyor.

Elmar Yapı Elmar Towers satılık daire!

Elmar Yapı Elmar Towers satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandı. Toplam 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje 3 bloktan oluşuyor.

Ncadde Agora daire fiyatları!

Ncadde Agora daire fiyatları 172 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 24 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede daireler stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Ankara Elmar Towers satılık daire!

Ankara Elmar Towers satılık daire tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı. Toplam 803 adet daireden oluşan proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Proje toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.

24 Gayrimenkul İstasyon 24 satılık daire!

24 Gayrimenkul İstasyon 24 satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Tek blok şeklinde yükselen projede konutlar 245 bin 200 TL’den başlangıç gösteriyor.

uruguayda daire şeklinde köprü mü yapılıyor Haberi

uruguayda daire şeklinde köprü mü yapılıyor

Uruguay'da Rocha ve Maldonado şehirlerini birbirine bağlayan daire şeklindeki köprü görenleri şaşırtıyor. Rafael Vinoly tarafından tasarlanan ve yapımı 12 ayda tamamlananan köprü, hem sürücülerin fazla hız yapmasını engelliyor hem de manzarayı panoramik olarak izleme fırsatı sunuyor. Köprüden gün içinde ortalama bin aracın geçeceği tahmin ediliyor. Yolun mimarı sadece araçları değil yayaları da düşünmüş olmalı ki köprünün her iki şeridine de yürüyüş yolları...