29 / 07 / 2024

Urza Ray Mühendislik iletişim

Urza Ray Mühendislik iletişim

Urza Ray Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Erdoğan tarafından kuruldu.

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Güray Oktay tarafından kuruldu.

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güray Erden tarafından kuruldu.

Nesnel Design Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesnel Design Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Güray Güler tarafından kuruldu.

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berkant Akalın tarafından kuruldu.

Urza Ray Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Urza Ray Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Erdoğan tarafından kuruldu.

Güray Enerji Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güray Enerji Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Koçak tarafından kuruldu.

Voya Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voya Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Yalçınkaya ve Yıldıray Koçer ortaklığında kuruldu.

Dk Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Güray Demir tarafından kuruldu. 

İkel Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İkel Mühendislik İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Korkmaz tarafından kuruldu.

İmza Harita Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Harita Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazem Doğan ve Güray Balpınar ortaklığında kuruldu. 

Prota Mimarlık Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prota Mimarlık Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Yıldıray Yıldızhan Jozef Kubin, Şayip Çavuşlar, Danyal Kubin ve İlker Ali İliş imzasıyla kuruldu.

YYZ İnşaat Madencilik Mühendislik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YYZ İnşaat Madencilik Mühendislik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldıray Yılmaz tarafından 300 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Özmarmara Mühendislik Plan Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özmarmara Mühendislik Plan Proje Hizmetleri Limited Şirketi, Ümit Mutlu, Gamze Sarı, Yıldıray Sarı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

Urza Ray Mühendislik iletişim Haberi

Urza Ray Mühendislik iletişim

Urza Ray Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Erdoğan tarafından kuruldu.

Urza Ray Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi konusu:
1-Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü inşaat, yapım ve taahhüt işi ile ilgili her nevi proje, taahhüt, mühendislik, içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu, jeolojik ve jeofizik hizmetler, sondaj hizmetleri ve diğer altyapı projelerinin arazi ve büro çalışmalarını yapmak, mimarlık, harita, imar planları, kadastro, plan, fizibilite etüt, ve müşavirlik hizmetlerini yapmak ve yaptırtmak. 2-Yurtiçinde ve yurtdışında inşaat, yapım, taahhüt, mühendislik, mimarlık, proje, plan, etüt, fizibilite, harita, kadastro ve müşavirlik işleri ile ilgili her nevi malzemeleri, emtiaları, makinaları, yedek parçaları, ham ve yarı mamul ve mamul maddeyi pazarlamak, ihracat, ithalat ve yurtiçi ticaretini yapmak ve yaptırtmak. 3-Her türlü iş...