25 / 07 / 2024

Us Konsept şirketi

Us Konsept şirketi

Us Konsept İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi, Utku Cebeci Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Şimşek Sokak'ta kuruldu.

Macc Konsept Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macc Konsept Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Kalender tarafından kuruldu.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emre Delican tarafından kuruldu.

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

Vkm Konsept Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Vkm Konsept Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Vehbi Kara tarafından kuruldu.

Hogen Mimarlık Konsept Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Hogen Mimarlık Konsept Dizayn Limited Şirketi Kağıthane'de Bülent Özhalepli, Erdoğan Erkul ve Onur Uslu ortaklığında kuruldu. 

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maletepe’de Mehmet Akarsu tarafından kuruldu.

T Design 25 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Design 25 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Tuğba Us Yirmibeşoğlu tarafından kuruldu.

İnt Busines İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnt Busines İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bogdan-Marıus Ilıe, Doına D. Dragan ve Eray Özdal ortaklığında kuruldu.

Mina Konsept Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Konsept Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Levent Acar tarafından kuruldu.

Meta Girişim Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Girişim Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de Kerim Altıntaş, Yasin Us ve Yener Hancar ortaklığında kuruldu.

Us Konsept şirketi Haberi

Us Konsept şirketi

Us Konsept İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi, Utku Cebeci Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Şimşek Sokak'ta kuruldu. 


Us Konsept İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...