18 / 05 / 2024

uşak 5 yıldızlı otel

uşak 5 yıldızlı otel

Belediye, Huzurpark'ta bulunan 12 bin metrekarelik alanı, 5 yıldızlı otel yapması için Anemon Otelleri Grubu'na 49 yıllığına tahsis etti Anemon Otelleri'nin Uşak'a yapmak istediği 5 yıldızlı otel için engel kalmadı...

5 yıldızlı otel icradan satılacak! İşte dudak uçuklatan fiyatı

Antalya'nın Kemer ilçesinde 11 bin metrekare alan üzerine kurulu 5 yıldızlı otel icradan satılacak. İşte denize sıfır konumdaki Palmet Beach Resort Hotel'in özellikleri...

İzmir'de 5 yıldızlı otel binasına ilk depremzedeler yerleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ata Holding’in büyük hissedarları olduğu eski 5 yıldızlı otel binası, depremzedeleri misafir etmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi binanın 380 odasını depremzedelere açmıştı.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Manavgatlı vatandaşlar 5 yıldızlı otelin tesislerini yıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı otelin günübirlik alanı işgal ettiğini iddia eden, aralarında muhtarların da olduğu 5 mahalleden yaklaşık 100 kişi otele ait tesisleri yıktı.

Vadistanbul 5 Yıldızlı Otel projesi geliyor!

Artaş-Aydınlı-Keleşoğlu'nun oluşturduğu AKF Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 250 odalı 4 Yıldızlı Otel, 215 oda kapasiteli 5 Yıldızlı Otel olarak inşa ediliyor..

5 yıldızlı yurt kiraları 6 bin 76 lira!

Okul döneminin yaklaşmasıyla üniversitelilerin yurt telaşı başladı. Her bütçeye uygun yurt bulunurken, 5 yıldızlı hizmet verenlerin fiyatı dudak uçuklatıyor.

Ankara Mamak'a 5 yıldızlı konuk evi!

Mamak Belediyesi hizmete sunduğu sosyal tesislere bir yenisini daha ekledi. Belediye bünyesinde hizmet vermeye başlayan Vali Erdoğan Şahinoğlu Konuk Evi 5 yıldızlı otel konforuna sahip.

Serka İnşaat Çeşme Alaçatı'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serka İnşaat'tan Çeşme Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

İstanbul'a 5 yıldızlı kamu hastaneleri geliyor!

İstanbul Valiliği tarafından 2014 yılında yeniden inşasına başlanan ve 5 yıldızlı otel konforunda olması planlanan Okmeydanı, Göztepe ve Kartal eğitim ve araştırma hastanelerinin yapımlarına tüm hızla devam ediliyor.

Antalya Demre'de 2 milyon 750 bin dolara satılık 5 yıldızlı otel!

Antalya ilinin Demre ilçesinde inşaatı yüzde 20 tamamlanmış 5 yıldızlı otel satışa çıkarıldı. 250 oda ve 500 yatak kapasiteli otelin fiyatı 2 milyon 750 bin dolar olarak belirlendi.

İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli İspanyollar açacak!

İspanyollar, ambargoların kalkması sonrası İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli açmaya hazırlanıyor. İspanyol Melia oteller zinciri, İran’ın ilk yabancı 5 yıldızlı otelini açmaya hazırlanıyor.

Niğde’ye 5 yıldızlı termal otel projesi!

Niğde Çiftehan Köyü’ne yeni 5 yıldızlı otel yapılacak. Niğde İl Genel Meclisi Çiftehan Kaplıca sahasına 5 yıldızlı otel yapılmak şartıyla satışını yaptığı şirketin, bir başka şirkete otel yapımını devretmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

uşak 5 yıldızlı otel Haberi

uşak 5 yıldızlı otel
Belediye, Huzurpark'ta bulunan 12 bin metrekarelik alanı, 5 yıldızlı otel yapması için Anemon Otelleri Grubu'na 49 yıllığına tahsis etti Anemon Otelleri'nin Uşak'a yapmak istediği 5 yıldızlı otel için engel kalmadı.

Uşak Belediyesi Encümeni, Huzurpark'ta 12 bin metrekarelik alanı Anemon Otelleri Grubu'na 49 yılığına tahsis etti. Anemon buraya 15 milyon dolarlık yatırım yapacak.

4 yıl uğraştılar
Uşak'ta 5 yıldızlı otel kurmak için 4 yıldu* uğraş veren Anemon Otelleri Grubu'nun önündeki engeller kalktı. Uşak'a 2 kilometre uzaklıkta bulunan Huzurpark Şelale Restoran ve Uşak Belediyesi Konuk Evi'nin bulunduğu bölge, Uşak'a 2 kilometre uzaklıkta bulunan Huzurpark'ta hakim bir tepeye kurulacak 5 yıldızlı otel için 15 milyon dolarlık yatırım yapılacak.
Uşak Belediyesi Encümeni tarafından, 49 yıllığına yap-işlet-devret modeli ile Anemon Otelleri Grubu'na 49 yıllığına tahsis edildi.

Uşak Belediye...