16 / 05 / 2024

uşak atık su artıma tesisi

uşak atık su artıma tesisi

Birpınar, beraberindeki heyetle Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden 'i ziyaret ederek, UOSB Atıksu Arıtma Tesisi'nin bakıma alınması nedeniyle Gediz Nehri'nde oluşan kirlilikle ilgili bilgi aldı.

Uşak Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Beylerhan Köyü'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Uşak'ın çehresini değiştiren projeler yapılıyor!

Kentsel dönüşüm alanında örnek gösterilen projelerinin yanında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın kültürel derinliğini gün yüzüne çıkaracak çalışmalara da imza atıyor.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gayrimenkul müzayedesi rekoru Uşak'ta kırıldı!

TOKİ’nin mülkiyetinde bulunan Uşak kentsel dönüşüm alanındaki dükkanlar için açık artırma düzenledi. 12 saat süren çık artırma yarışı ile bir rekora imza atıldı.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Kahramanmaraş'ın atık su artıma tesisi inşaatı sürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı halen devam eden Kahramanmaraş Atık Su Arıtma Tesisi'nin yüzde 30'unun tamamlandığını belirtti.

Akçakale Atık Su Arıtma Tesisi yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Akçakale Atık Su Arıtma Tesisindeki temizlik ve yenileme çalışmalarını tamamladı

uşak atık su artıma tesisi Haberi

uşak atık su artıma tesisi


Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Atıksu Arıtma Tesisi'nin bakıma alınması nedeniyle atıkların Gediz Nehri'ne boşaltılması sonucu oluşan kirliliği yerinde inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, tesise 100 bin lira para cezası uygulandığını bildirerek, ""Kimse 'tesisimiz bakıma alındı 15 gün çevreyi kirletme hakkına sahibiz' diyemez, 'üretim yapıyorum' diyerek havayı suyu kirletemez


Birpınar, beraberindeki heyetle Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden'i ziyaret ederek, UOSB Atıksu Arıtma Tesisi'nin bakıma alınması nedeniyle Gediz Nehri'nde oluşan kirlilikle ilgili bilgi aldı. Daha sonra UOSB'ye geçen Binpınar ve beraberindekiler, Gediz Nehri'nde oluşan kirliği inceledi, atıksu arıtma tesisini gezdi.


Birpınar burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın talimatı üzerine Uşak'a geldiğini söyledi. 


Kirlilikle ilgili kamuoyunda çıkan haberler üzerine inceleme başlatıldığını ifade eden Birpınar, çevrenin...