28 / 04 / 2024

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!


Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 



Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Elif Kurşun tarafından kuruldu. 

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi iş konusu;A- Su Temizlik Kimya ve Çevre Teknolojileri 1-Isıtma, sogutma, havalandırma, yüzme havuzları endüstriyel havuzlar, su arıtma tesisleri, atık su arıtma tesisleri, endüstriyel üretim prosesleri ile ilgili olarak proje yöneticiligi yapmak. Hazırlanan projeler üzerinden tadilat yapmak ve uygulamak, yurt içi ve yurt dısı proje uygulama takip isletme danısmanlık ve taahhütlerinde bulunmak. Yurt içinde ve yurt dısında almısoldugu proje uygulama isletme çalısmalarını gerektiginde baska bir firma ile birlikte yürütmek. 2-Sirket konusu ile ilgili her türlü temizlik ürünlerinin toptan ve perakende olarak alım satımını yapmak , ithalat ve ihracatını yapmak, dagıtım ve pazarlamasını yapmakve yaptırmak, Sirket konusu ile ilgili:......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön