29 / 04 / 2024

Uşak Aybey Alt Gelir Grubu TOKİ

Uşak Aybey Alt Gelir Grubu TOKİ

1 adet konutun yalnızca alt gelir grubu vatandaşlar için kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulduğu TOKİ Uşak Aybey Alt Gelir Grubu'nda başvurular 22 Temmuz'da başlıyor...

Uşak'ta iki katlı bina çöktü!

Uşak İslice Mahallesi İslice Sokak'ta temel kazma çalışması sırasında hasar gördüğü için boşaltılan iki katlı bina çöktü...

TOKİ Uşak Karahallı alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Uşak Ulubey alt gelir grubu TOKİ başvuru tarihleri!

Uşak Ulubey alt gelir grubu TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 30 adet konut bulunuyor.

TOKİ Uşak Ulubey alt gelir grubu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Uşak Banaz alt gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Uşak Banaz alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

Uşak'taki iki mahalle konağı açılış için gün sayıyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hayata geçirdikleri mahalle konakları projesi kapsamında Aybey ve Karaağaç'daki konakların bittiğini, açılışların ise kısa sürede yapılacağını söyledi

Ege'de en yaşanabilir kentler Uşak ve Balıkesir seçildi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ilk defa yaptığı 'illerde yaşam endeksi' çalışmasının sonucunu yayınladı. Uşak, 'en yaşanılabilir kentler' sıralamasında Türkiye altıncısı, Balıkesir ise yedinci oldu.

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nün cami iskelesi çöktü!

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nde inşaatı devam eden caminin iskelesi çöktü, 5 işçi enkaz altında kaldı. İnşaatta çalışan 5 işçi, iskelenin enkazı altında mahsur kaldı.

Uşak'taki sahte emlakçılara dikkat!

Uşak'taki birçok emlakçıların son dönemlerde, piyasada emlakçı kılığıyla gezen ve vergiye tabi olmadıkları için piyasanın çok altında bedellere komisyonculuk yapanlarla başı dertte.

Uşak Mehmet Akif Ersoy mahallesine neşter!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Belediyemiz, 2015 yılı altyapı programı kapsamında Mehmet Akif Ersoy, Aybey ve Dikilitaş mahalleleri gibi kanalizasyon arızalarının sık olduğu bölgelerde yeni hat döşenmesine başladı" dedi

Uşak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne yeni yatırımlar yapılıyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nin bazı kısımlarında alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile bölgeye ivme kazandıracaklarını kaydetti.

Uşak'a 2 yeni taziye evi inşa edilecek!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte iki adet taziye evi yapılacağını belirtti. Çalışmaların başladığını aktaran Cahan, Aybey ve Sarayaltı Mahalleleri’ndeki taziye evlerinin Uşak halkına hizmet edeceğini iletti.

Uşak Aybey Alt Gelir Grubu TOKİ Haberi

Uşak Aybey Alt Gelir Grubu TOKİ

Başvuruların 22 Temmuz-30 Eylül tarihleri arasında yapıldığı TOKİ Uşak Aybey Alt Gelir Grubu'nda 1 adet konut satılıyor.


Konutların kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulduğu TOKİ Uşak Aybey'de 82.12 metrekare daire 68 bin 518 TL'den satılıyor.


Yüzde 12 peşinat verilen Uşak Aybey Alt Gelir Grubu TOKİ'de 180 ay taksitlendirme yapılıyor.


Detaylı bilgi için