10 / 05 / 2024

Uşak bozuk yolların onarımı

Uşak bozuk yolların onarımı

Uşak Belediyesi Kent merkezinde yapımı devam eden yol çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmaları 24 saat devam ediyor.

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

THY'den 299 liraya uçak bileti! Gören duyan inanmadı, bu fiyata uçmayan kalmasın! 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türk Hava Yolları, yurt içi uçak bileti alanlara indirim düzenliyor. Kampanya kapsamında THY biletleri 299 TL'ye düştü! Türk Hava Yolları Resmen açıkladı, sakın kaçırmayın! Bu fiyata herkes uçacak! İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Afyonkarahisar ve Uşak için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar ve Uşak illeri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Uşak kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak projesinin kura çekimleri bugün yapılacak.

Uşak dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” diye konuştu.

TOKİ Uşak ve Afyon’daki 94 iş yerini bugün satışa sunuyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak ve Afyonkarahisar’daki 94 iş yerini bugün satışa sunuyor.

TOKİ Uşak'ta 81 iş yerini yarın satışa sunuyor!

Türkiye’nin yatay mimarideki örnek projeleri arasında gösterilen Uşak Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 81 adet iş yeri yarın açık arttırma ile satışa sunulacak. 

Ergün Turan, Uşak Tabakhane dönüşüm projesini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Uşak Tabakhane Bölgesi'nde gerçekleştirilen dönüşüm projesini inceledi.

Uşak Merkez TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme projesinde yer alan 196 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye'ye örnek oldu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaklaşık 450 Milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçen ve sanayiden konutsal ve ticari alana dönüşüm özelliği ile bir ilk olan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Türkiye’nin örnek projesi olduğunu açıkladı.

Uşak bozuk yolların onarımı Haberi

Uşak bozuk yolların onarımı

Alt yapıdan üst yapıya kadar yaşanabilir bir Uşak için 24 saat esasına göre çalışmalarına devam eden Uşak Belediyesi Kent merkezinde yapımı devam eden yol çalışmalarında hızını arttırdı.


Her fırsatta çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan şehrin dört bir tarafında yol yapım çalışmaların olduğunu belirterek, “İnşallah bu yaz döneminde bozuk yol bırakmayacağız” dedi.

Uşak’ın neredeyse tamamında, vatandaşların uzun yıllar kullanması amaçlanarak yapılan kaliteli ve sağlam yollar için belediye çalışmalarında hız kesmiyor. Bu kapsamda kentin dört bir tarafında çalışmalar sürerken, Başkan Nurullah Cahan yapılan çalışmaları birebir yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunuyor. Ortak yönetim anlayışı gereği vatandaşlardan sorunlar hakkında bilgi alan Başkan Cahan belirlenen sorunların giderilmesi için talimat vererek, sıkıntıların çözüme kavuşmasını sağlıyor.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan son olarak Dikilitaş Mahallesi,...