29 / 04 / 2024

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.



Türk Hava Yolları, dünyanın önde gelen uçak üreticilerinden Boeing ve Airbus ile 5 yıllık bir dönemde toplam 600'e yakın uçak siparişi verme niyetinde olduğunu açıkladı. Şirket, bu adımın filosunu genişletme, büyüme stratejilerini sürdürme ve Türkiye'nin havacılık sektöründeki konumunu güçlendirme hedeflerine hizmet edeceğini belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön