02 / 05 / 2024

Uşak Düzkışla Köyü icralık

Uşak Düzkışla Köyü icralık

Uşak'ta, Düzkışla Köyü sakinleri çektikleri krediyi ödeyemeyince 36 haneli köyün 32’sine icra geldi. Toplam borç 1.5 milyon TL..

Altın fiyatları sert çakıldı! Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün sert çakıldı. Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları.

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Uçmayan kalmasın! Havayollarında büyük fırsat! Uçak biletlerine yüzde 50’ye varan indirim

Kış tatili planlayanlar, yazını şimdiden ayarlayanlar… Bu fırsat kaçmaz. Uçak bileti kampanyalarında böylesi görülmedi. Corendon Airlines yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte tarihler ve dataylar…

Dünyayı küçültecek uçak! İstanbul-New York 5 saat

Hala 10 saatten fazla bir uçuşla İstanbul'dan New York'a gidiliyor. ‘Overture’ uçağı dünyadaki bu uzun uçuşlara son verecek gibi görünüyor. Artık İstanbul-New York arası yarıya indi.

Uşak'ta satılık arsa fırsatı! İhalesi yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Yunanistan’da kaçak inşaat iddiası: Köy halkına para cezası verildi!

Yunanistan İskeçe'deki Küçükdavutlu köyü camisinin kaçak inşaatla genişletildiği iddiası nedeniyle köy halkına para cezası verildi.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Trabzon Düzköy'de arazi kavgası: 1 ölü!

Trabzon Düzköy'deki Çalköy Camii Mahallesinde dün akşam saatlerinde Ahmet ve ağabeyi Ali K. arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Ali K. hayatını kaybetti.

Uşak Çevre Yolu gelecek yıl tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada inşaatı süren Uşak Çevre Yolu'nun gelecek yıl tamamlanması için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Uşak'ta 12.5 milyon TL'ye icradan satılık prefabrik tabakhane binası!

Uşak 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Uşak Merkez Muharremşah köyü,154 ada, 9 parseldeki 32.575,68 metrekarelik katlı prefabrik tabakhane binasını 12 milyon 451 bin 312 TL'ye icradan satıyor...

Uşak Düzkışla Köyü icralık Haberi

Uşak Düzkışla Köyü icralık

Uşak'ta, Düzkışla Köyü sakinleri çektikleri krediyi ödeyemeyince 36 haneli köyün 32’sine icra geldi


Uşak’ın Banaz İlçesi’ne bağlı Düzkışla Köyü sakinleri farklı bankalardan tarım kredisi çekti. Taksitleri ödeyemeyince de birbirlerini kefil göstererek, yeni kredi aldılar. Ancak o kredileri de geri ödeyemediler. 36 haneli köyün 32’sine icra geldi. 5 ev mühürlendi, 2 traktör satıldı. Arazilerin birçoğu bankalar tarafından satışa çıkarıldı. Toplam borç 1.5 milyon TL’yi buldu.


PİŞMAN OLDULAR AMA...


Köylüler çektikleri kredinin pişmanlığını yaşarken elde avuçta bir şey kalmadığı için ödemeler için kara kara düşünüyor. Köy Muhtarı Alpay Duman, 2006-2008 arasında daha çok tarımsal kredi olmak üzere çeşitli sebeplerle, farklı tarihlerde kredi çektiklerini söyledi. Tarım ve hayvancılık yapmak için çektikleri kredilerle tarlaya, hayvana yatırım yaptıklarını belirten muhtar, “Ama paralar geri kazanç olarak cebimize dönmedi....