03 / 05 / 2024

uşak eski adliye binası yıkılacak mı

uşak eski adliye binası yıkılacak mı

Uşak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kent Park projesi kapsamında eski adliye binasının yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kent Park projesinin kentin önünü açacak en önemli proje olduğunu söyledi.

Gaziantep eski adliye restorasyonuna ödül!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi'nin restore ederek 'Kültür ve Sanat Merkezi' olarak yeniden hizmete soktuğu Eski Adliye binasına İstanbul'dan ödül geldi.

TOKİ'den Uşak'a prestijli proje!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi 2016'da tamamlanıyor. Eski deri sanayi bölgesine yapılan projeyle şehrin çehresi değişecek. Projenin özelliği, ticari işletmelerde dönüşümün yapılması.

Uşak'taki eski adliye binası yıkıldı!

Uşak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kent Park projesi kapsamında eski adliye binasının yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kent Park projesinin kentin önünü açacak en önemli proje olduğunu söyledi.

Uşak Kent Park Projesi'nde yıkımlar devam ediyor!

Uşak Belediyesi, şehrin çehresini değiştirecek Kent Park Projesi kapsamında meteoroloji binasından sonra adliye hizmet binasının yıkımıyla somut bir adım daha attı.

Uşak'ta yatırımcılar aparta yöneliyor!

Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu, buraların yıkılıp yerlerine apart yapılmasıyla şehrin bir nevi kentsel dönüşümüne katkı sağladığını söyledi.

Uşak'ta yatırımcılar apart daireleri tercih ediyor!

Anadolu Gayrimenkul Yöneticisi ve Alım Satım Uzmanı Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu söyledi.

Eskişehir'deki apart yatırımları Uşak'a örnek oldu!

Eskişehir'deki apart yatırımlarının başarısı ve kârlılığı diğer illere de örnek oldu. Uşak'ta faaliyet gösteren bir yatırım firması Uşak'a Eskişehir'i örnek göstererek apart yatırımına yöneldiğini açıkladı.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi Ağustos'ta!

Uşak'ta 430 bin metrekarelik alanı kapsayan eski tabakhane kentsel dönüşüm alam için TOKİ resmi internet sitesinde 19 - 20 Ağustos tarihi arasında ihale yapacağını duyurdu.

Veysel Eroğlu: Uşak il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi...

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

DHMİ uçak ve yolcu istatistiklerini açıkladı!

2014 Mart ayında iç hatlarda Havalimanlarına iniş kalkış yapan uçak sayısı bir önceki yılın Mart ayına göre yüzde 12,6 artış ile 57 bin 860, dış hatlarda ise yüzde 9,4 artış ile 36 bin 552’ye yükseldi.

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı!

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu günden itibaren Zonguldak Havalimanının yurt dışı uçuşlarına açık olduğunu söyledi.

uşak eski adliye binası yıkılacak mı Haberi

uşak eski adliye binası yıkılacak mı

Uşak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kent Park projesi kapsamında eski adliye binasının yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kent Park projesinin kentin önünü açacak en önemli proje olduğunu, proje kapsamında bölgedeki kamu kurumlarının yeni yerlerine taşınacağını ve Uşak'ın önemli bir meydana kavuşacağını ifade etti.Yaklaşık 100 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek projede adliye binasının yıkımıyla önemli mesafe kat edildiğini aktaran Cahan "İki yılda bölgede yıkım işlemlerini tamamlamayı hedefliyoruz. Görev süremiz dolmadan projeyi bitirmeyi hedefliyoruz.  Yıkım sağlanan alanları inşaat başlayana kadar otopark olarak kullanacağız"...