14 / 05 / 2024

uşak Eşme Hükümet Konağı

uşak Eşme Hükümet Konağı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

KKTC’de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar Meclis gündemine geliyor! Hükümet takipte!

KKTC'de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar için hükümet inceleme başlattı. Konunun yakın zamanda Meclis'e gelmesi planlanıyor. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu.

Staj sigortasında flaş bir gelişme yaşandı! Hükümet kanadından peş peşe açıklama yapıldı! EYT’liler hemen baksın!

EYT düzenlemesinin ardından staj ve çıraklık sigortası olan vatandaşların kapsam dışında kalmasından sonra yeni düzenleme yapılıp yapılmayacağı emekli olmak isteyenler tarafından merak ediliyordu. Konu ile ilgili gelişmeler yakından izlenirken, hükümet kanadından ardı ardına flaş açıklamalar geldi.

Hükümet harekete geçti! Asgari ücretliye Nisan ayında havalara uçacak! Çifte maaş yolda!

Asgari ücretle çalışanlara müjde. Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına yapılan zamlar enflasyon karşısında etkisiz kalınca, hükümet kanadından yeni bir açıklama yapıldı. İşte detaylar!

Hükümet ÖTV indirimi için düğmeye bastı! Otomobil fiyatları düşecek! 

Son 1 senede otomobil fiyatları son derece hızlı bir yükseliş gösterdi ve 200 bin Türk Lirası'ndan ucuz araç kalmadı. ÖTV oranları da yüzde 80'e ulaştı. Hükümet ÖTV indirimi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Hükümet ayçiçek yağlarının fiyatını düşürecek kararı açıkladı! BİM'de indrim yapıldı

Hükümet son dönemde Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle artan ayçiçek yağı fiyatlarının aşağı çekilmesinde etkili olacak bir karara imza attı. Resmi Gazete'de yayınlanıp yürürlüğe giren karara göre süreç 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak. Karar sonrası BİM'de ayçiçek yağı fiyatları düştü.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı 16 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Yozgat ili, Sorgun Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 16 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Canik Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun Canik hükümet konağı ihalesi yarın!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

uşak Eşme Hükümet Konağı Haberi

uşak Eşme Hükümet Konağı

Uşak Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden kabul edilecek. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2021/165133 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi
b) Niteliği, türü...