10 / 05 / 2024

uşak gayrimenkul yatırımları

uşak gayrimenkul yatırımları

Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu, buraların yıkılıp yerlerine apart yapılmasıyla şehrin bir nevi kentsel dönüşümüne katkı sağladığını söyledi.

Uşakta yatırımcıların yeni gözdesi apart daireler!

Uşak’ta özellikle son 2 yıldır gayrimenkulün gözde yatırım araçlarından olan apart dairelerin Uşaklı yatırımcılar tarafından cazibesini gün geçtikçe arttırıyor.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Retrokent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Retrokent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Erdinç Özkara ve Uğur Seymen ortaklığında kuruldu.

Çin'deki gayrimenkul yatırımlarının yavaşlaması ekonomik toparlanmayı etkiledi!

Çin'in ekonomik toparlanmasındaki yavaşlamanın, gayrimenkul yatırımlarındaki yavaşlama ile ilgili olduğu belirtildi.

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici ortaklığında kuruldu.

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Ali İlhan AK, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali İlhan AK görevinden ayrıldı...

İZM Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İZM Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 2 milyon 116 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

MRS Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MRS Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 2 milyon 654 bin 200 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Demet Akalın gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Magazin dünyasının gayrimenkul zengini isimlerinden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın yeni yılda da gayrimenkul yatırımlarına devam edecek.

Meşe Gayrimenkul Yatırımları Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meşe Gayrimenkul Yatırımları Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Merve Sena Kaymaz, Şeyda Erva Kılıç, İlker Safa Kılıç, Emirhan Kılıç ve Halil Kaan Kılıç tarafından kuruldu.

uşak gayrimenkul yatırımları Haberi

uşak gayrimenkul yatırımları

Apart Daireler Anadolu Gayrimenkul Yöneticisi ve Alım Satım Uzmanı Rüyam Yaman, apart yapımında Uşak'ın merkezi yerleşim yerlerindeki eski yapıların değerlerinde artış olduğunu, buraların yıkılıp yerlerine apart yapılmasıyla şehrin bir nevi kentsel dönüşümüne katkı sağladığını söyledi. 


Rüyam Yaman; "Bu yeni gözde yatırım sektöründe yapıp satana, alana ve kiralayana kadar herkesin kazandığı yeni bir ticari karlılık doğmuştur. Apart daireler talep doğrultusunda genelde üniversiteli öğrencilerin kalabileceği yaşam alanları olarak dizayn ediliyor. Eşyalı yada boş olarak en az iki öğrenci tarafından kiralanıp masrafların ikiye bölünmesi ile öğrencilere cazip geldiği kadar, kiraya veren apart sahiplerinin de normal daire fiyatının yarısına almış oldukları apart daireleri kira olarak da normal 3+1 dairelerin yaklaşık iki katı bir fiyat ile kiraya vererek apartlarını kendi kira geliri ile kısa sürede...