05 / 05 / 2024

Uşak seramik 50 ülkede

Uşak seramik 50 ülkede

Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, seramik sektörünün önemli kuruluşlarından Uşak Seramik'in istikrar ve kalitesi ile dünyanın yüzde 25'ine yakınına ihracat gerçekleştirdiğini belirtti

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

Uçmayan kalmasın! Havayollarında büyük fırsat! Uçak biletlerine yüzde 50’ye varan indirim

Kış tatili planlayanlar, yazını şimdiden ayarlayanlar… Bu fırsat kaçmaz. Uçak bileti kampanyalarında böylesi görülmedi. Corendon Airlines yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte tarihler ve dataylar…

10 soruda TOKİ Uşak 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Uşak 50 bin konut nerede? TOKİ Uşak 50 bin konut 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Uşak 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 10 soruda  TOKİ Uşak 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

TOKİ 50 bin konut Uşak başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Uşak başvuruları ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Uşak 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Uşak 2019 fiyatları ne kadar? 

Uşak'ta 50 milyon TL'ye yurt inşa edildi!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Uşak İl Müdürlüğü, Uşak Belediyesi ve HMD İnşaat Şirketi tarafından bölgede inşa edilen Latife Hanım Kız Öğrenci Yurdu hizmete açılıyor.

Yurtbay Seramik, Uşak şubesini açtı!

Seramik sektörünün öncülerinden Yurtbay Seramik, Uşak’ta Özbilgin Ticaret ile satış hizmetlerine başladı.

Doğrucan Mobilya Uşak'ta mağaza açtı!

Doğrucan Mobilya yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Uşak şubesini muhteşem bir açılış töreni ile hizmete başlattı. Birçok marka üründe açılışa özel neredeyse yüzde 50 indirim olmasına ilgi gösteren Uşaklılar ürünleri alabilmek için birbirleriyle ya

TOKİ Uşak Banaz 50 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ Uşak Banaz'da 50 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Uşak Banaz'da 50 yataklı hastane yaptırıyor!

TOKİ Uşak Banaz'da 50 yataklı hastane yaptırıyor. 50 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi 20 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Uşak Seramik 28.6 milyon TL kısa vadeli banka kredi borcunu kapadı!

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre 28.699.945,00 TL kısa vadeli banka kredisi borcunu kapattığını yayınladı.

Uşak Seramik genel kurul toplantısı 31 Mart'a ertelendi!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Genel Kurul toplantısı çağrısını yayınladı.

Uşak Seramik Genel Kurul toplantısı ertelendi!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Genel Kurul toplantısı, Asgari toplantı nisabının mevcut olmaması sonucu 31.03.2015 tarihinde toplanmak üzere ertelenmiştir.

Uşak Seramik pay alım satım bildirimini yayınladı!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre pay alım satım bildirimini yayınladı.

Uşak seramik 50 ülkede Haberi

Uşak seramik 50 ülkede

Ekonomi Servisi

Tanışlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, seramik sektörünün önemli markalarından Uşak Seramik'in üretim ve teknoloji anlamında ileri düzeyde bir alt yapıya sahip olduğunu ifade ederek günden güne büyüyen ve bir dünya markası olma yolunda büyük adımlar atan bir grup haline geldiklerini söyledi

''Kalite, tasarım, sürekli yenilik, hizmet ve teknolojik alt yapılarınızın güncelliği global pazardaki yerinizi belirliyor'' diyen Durmuş Tanış, markalarının ve tesislerinin önemini ve dünyadaki yerini; ulusal ve uluslar arası fuarlardan, dünyanın dört bir yanından geçen taleplerden, 50 ülkeye yapılan ihracattan anladıklarını, bunu da her geçen gün arttırarak devam etmek istediklerini söyledi.

Sıfır stok ile çalışıyoruz

Sektörde yeni ürün geliştirmenin önemine işaret eden Tanış, eskiden bir model 10 yıl süreyle satılabilirken, bugün bu sürenin 1 yıla düştüğünü, dolayısıyla Ar-ge ve...