30 / 04 / 2024

Uşak Üniversitesi camii inşaatının iskelesi mi çöktü

Uşak Üniversitesi camii inşaatının iskelesi mi çöktü

Uşak Üniversitesi kampüsünde yapımı süren camii inşaatında, kubbenin içindeki inşaat kalıpları iskeleyle birlikte çökünce 5 işçi yaralandı.Bir işçi 20 metre yükseklikte 4 buçuk saat kurtarılmayı bekledi.

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

TOKİ Uşak 352 konut ihalesi yarın!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a 352 konut ve 4 dükkan!

Uşak Karahallı 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Uşak Karahallı 352 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak 352 konut ve 4 dükkan ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Uşak Mehmet Akif Ersoy Camii'nin temeli atıldı!

UŞAK Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte ibadethaneler ve eğitim kurumlarına belediye olarak verilen desteğin kesintisiz sürdüğünü söyledi.Mehmet Akif Ersoy mahallesi ve Akse köyü halkının en büyük ihtiyaçlarından Mehmet Akif Ersoy Camii için temel atma töreni yapıldı.

Uşak Üniversitesi'nin camii inşaatında iskele çöktü!

Uşak Üniversitesi kampüsünde yapımı süren camii inşaatında, kubbenin içindeki inşaat kalıpları iskeleyle birlikte çökünce 5 işçi yaralandı.Bir işçi 20 metre yükseklikte 4 buçuk saat kurtarılmayı bekledi.

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nün cami iskelesi çöktü!

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nde inşaatı devam eden caminin iskelesi çöktü, 5 işçi enkaz altında kaldı. İnşaatta çalışan 5 işçi, iskelenin enkazı altında mahsur kaldı.

Uşak Kırık Minare Camii çalışmalar sırasında tahrip edildi!

Uşak’taki 200 yıllık Kırık Minare Camii, 2005’teki yanlış restorasyondan sonra bu kez de camiyi hizmet binası olarak kullanan vakfın yaptırdığı doğalgaz çalışmaları sırasında tahrip edildi

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Mağusa'daki yurt inşaatı projeye uygun mu?

Mağusa Belediyesi sınırları içerisinde kaçak başlayıp ‘ruhsatsız’, ‘vizelenmiş projeden farklı’ devam eden, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne ait yurt binası, ‘projeye uygun’ hale getiriliyor.

YÖK Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulmasını onayladı!

Ege Bölgesi'nde tıp fakültesi olmayan tek il olan Uşak, fakültesine kavuşuyor. Yüksek Öğretim Kurulu, Uşak'a Tıp Fakültesi kurulması kararını onayladı. Uşak Milletvekili Mehmet Altay, fakültenin yakın zamanda açılacağını müjdeledi.

Uşak Üniversitesi'ne tıp fakültesi kurulacak!

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, "Uşak Üniversitesi bünyesinde tıp fakültesi kurulması yönündeki teklif YÖK tarafından kabul edildi'' dedi.

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi kuruluyor!

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik "Üniversite bünyesindeki Teknopark, kuruluş aşamasında. Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin kuruluşu için ilk adımı atarak, bu yıl Diş Hekimliği Fakültesi'ni hizmete açacağız" dedi

Uşak Üniversitesi camii inşaatının iskelesi mi çöktü Haberi

Uşak Üniversitesi camii inşaatının iskelesi mi çöktü

Uşak Üniversitesi kampüsünde yapımı süren camii inşaatında, kubbenin içindeki inşaat kalıpları iskeleyle birlikte çökünce 5 işçi yaralandı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Bir işçi ise iskelenin çöktüğü o anlarda 20 metre yükseklikte, caminin kubbe kısmındaki profillere elleri ve ayaklarıyla tutunarak düşmekten kurtuldu. Burada mahsur kalan işçi yaklaşık 4 buçuk saatlim çalışmanın ardından kurtarılabildi.


Olay, bugün saat 09.00 sıralarında, Uşak Üniversitesi Bir Eylül Yerleşkesinde meydana geldi. Üniversitede yapımı süren cami inşaatında, kubbe içinde, inşaat kalıpları iskeleyle birlikte çöktü. İlk belirlemelere göre kalıpların altında kalan 5 işçi yaralandı. Yaralı işçilerin meslektaşları durumu, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Ayrıca itfaiye ve AFAD ekipleri de bölgeye yönlendirildi.


Ekiplerin çalışmasıyla işçilerin üzerindeki kalıplar kaldırıldı....