06 / 05 / 2024

Uşak Üniversitesi ev tahsisi

Uşak Üniversitesi ev tahsisi

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, yeni açılacak olan Diş Hekmiliği Fakültesi'nde eğitim verecek ve üniversitenin gelişmesinde katkıda bulunacak nitelikli öğretim görevlilerine villa tipi evler tahsis edeceklerini söyledi.

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Türkiye'den 40 öğrenci Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden 40 öğrenci 'daha sürdürülebilir bir gelecek için' Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek. “Solar Decathlon" yarışmasını kazanan projeler ise ödüllendirilecek.

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev kurulacak! 

Uşak Ulubey Kanyonu'na 100 metrekarelik alanda ters ev inşa edilecek. İnşa edilecek evin 2 ay içinde ziyarete açılması planlanıyor. 

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev inşa edilecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak adlandırılan Uşak Ulubey Kanyonu'na ters ev inşa edilecek. Bu sayede bölgeye daha fazla turist gelmesi amaçlanıyor.

TOKİ'den Uşak'a 352 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak'ta 352 yeni konut inşa edecek.

eZLO, akıllı ev sistemlerinde büyüyecek!

Comodo'nun kurucusu Melih Abdulhayoğlu tarafından kurulan ve akıllı ev sistemleri geliştiren eZLO, ABD'de sektörün güçlü oyuncularından MlOS'u satın aldı. Şirket bu sayede akıllı ev pazarındaki payını artırmayı hedefliyor… 

Uşak'ta aylık 250 TL taksitle ev müjdesi!

Uşak Belediye Meclisi Mart ayı 4. Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda bölgede aylık 250 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olacak projeden bahsedildi.

Uçak hurdasından lüks ev yaptılar!

İngiltere’de yaşayan David Palmer ile mobilya tasarımcısı kızı Emily Palmer, hurda olan uçak bölmelerinden lüks bahçe evleri tasarladı. İşte o evler...

Kocaeli Emar Delüx akıllı ev konseptinde inşa ediliyor!

Kartepe Kent Meydanı’nda yapımına başlanan 8 blok, 120 daireden oluşan Emar Delüx Evleri akıllı ev konseptinde inşa ediliyor. Projenin örenek bloğu hazırlanıyor.

TOKİ'den Uşak Banaz'a 145 konutluk proje!

TOKİ Uşak Banaz İlçesinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapacak. Banaz Belediyesi'nin yoğun girişimleriyle hazırlanan 145 konutluk proje için ön başvurular başladı.

Uşak Üniversitesi'nin camii inşaatında iskele çöktü!

Uşak Üniversitesi kampüsünde yapımı süren camii inşaatında, kubbenin içindeki inşaat kalıpları iskeleyle birlikte çökünce 5 işçi yaralandı.Bir işçi 20 metre yükseklikte 4 buçuk saat kurtarılmayı bekledi.

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nün cami iskelesi çöktü!

Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nde inşaatı devam eden caminin iskelesi çöktü, 5 işçi enkaz altında kaldı. İnşaatta çalışan 5 işçi, iskelenin enkazı altında mahsur kaldı.

Uşak Üniversitesi ev tahsisi Haberi

Uşak Üniversitesi ev tahsisi


Uşak Üniversitesi Rektörü Çelik, Diş Hekimliği Fakültesi'nde eğitim verecek öğretim görevlilerine villa tipi ev tahsis edeceklerini söyledi Çelik, öğretim üyelerinin ev kiralarının Uşaklı işadamları tarafından karşılanacağını belirtti.


İş dünyasına teşekkür

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, bölgenin en iyi diş hekimliği fakültesi olmak için çalışma yaptıklarını, bu nedenle alanında başarılı akademisyenleri Uşak Üniversitesi'nde görmek istediklerini belirtti. Öğretim üyelerinin kendilerini tercih etmeleri için iyi imkanlar sunacaklarını, işadamlarının da bu konuda kendilerine destek olacaklarını ifade eden Çelik, "Diş Hekimliği Fakültesi'nde eğitim verecek öğretim üyelerimizin ev kiraları Uşaklı iş adamları tarafından karşılanacak. En iyi olan hocalarımıza villa tipi evler kiralamayı düşünüyoruz" dedi.

Uşaklı işadamı ve sanayicilerin Uşak Üniversitesi'nin gelişimi için işbirliği yaptıklarını aktaran Rektör Sait Çelik, "Üniversite-sanayi işbirliği önemli bir konu. Yaptığımız işbirliği protokolleri...