21 / 05 / 2024

uşakın yol sorunu çözüldü mü

uşakın yol sorunu çözüldü mü

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin işlek yollarından biri olan Dörtyol mevkisi ve Bölme beldesi arası yolun her yönüyle düzeltileceğini ve sorunların tamamen biteceğini kaydetti.

Uşak'ta müteahhite kanlı pusu!

Uşak'ın Eşme ilçesinde otomobiyle seyir halinde olan müteahhit Yahya Alemdar, silahlı saldırıya uğradı. Alemdar, hayatını kaybetti...

TOKİ Uşak Karahallı projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Uşak’ın Karahallı İlçesi’nde hayata geçirilecek olan 352 konutun ihalesi yapıldı.

Uşak'ın çehresini değiştiren projeler yapılıyor!

Kentsel dönüşüm alanında örnek gösterilen projelerinin yanında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın kültürel derinliğini gün yüzüne çıkaracak çalışmalara da imza atıyor.

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

TOKİ'nin Uşak’taki 397 dükkanı açık artırmayla satıldı!

Uşak’ın yeni merkezi olmaya aday olan kentsel dönüşüm kapsamında 397 adet işyerinin satışı TURYAP’ın organize ettiği açık artırmayla satışı gerçekleştirildi.

Mega projeler Uşak'ın çehresini değiştiriyor!

Uşak, altyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri ve kültürel hamlelerle modern bir yüze kavuşuyor. Kentin mega projeler sayesinde iddialı şehirler arasına gireceğini söyledi.

Uşak Bahadır Köyü'nde yapılan gölet TBMM'de!

Uşak'ın Banaz ilçesi Bahadır Köyü'ne yapılan sulama göleti meclis gündemine taşındı. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Ortaköy'ün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Merkez'de bulunan Ortaköy'ün yol sorununa ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a yönelik soru önergesi hazırladı..

TOKİ’den Uşak Banaz’a yöresel mimaride 137 konut!

TOKİ tarafından Uşak’ın Banaz İlçesi 31 Ağustos Mahallesi’nde hayata geçirilen 137 konut için ihale yapıldı.

Uşak'ta yol yatırımlarına hız verildi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentin her noktasında 7/24 yol yapım çalışmaların süreceğine değinirken, “Söz verilen Uşak’ın inşası için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Uşak termal tesis yatırımında marka olacak!

Ege Bölgesi’nde Afyonkarahisar, Denizli, Manisa ve Kütahya gibi termal sular açısından Türkiye’nin en zengin illerinin ortasında yer alan Uşak, komşularını geçmek için atağa kalktı. Uşak’ın şifalı suları, belediyenin tesislerinde hastalara umut oluyor

Artvin Tepedüzü Köyü'nün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Ardanuç ilçesine bağlı Tepedüzü Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

uşakın yol sorunu çözüldü mü Haberi

uşakın yol sorunu çözüldü mü


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin işlek yollarından biri olan Dörtyol mevkisi ve Bölme beldesi arası yolun her yönüyle düzeltileceğini ve sorunların tamamen biteceğini kaydetti.


Dörtyol, İstasyon mevkisi ve Bölme beldesi arasındaki 7 kilometrelik hat, Uşak Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ortaklığında baştan düzenlenecek. Gerekli adımları attıklarını kaydeden Başkan Cahan, "Yollarımızda tarih yazdık. Neredeyse tüm caddelerimiz konsept bir hale geldi.

Bu çalışmalarımıza şimdi de Dörtyol mevkisinden Bölme beldesine kadar olan 7 kilometrelik hatla devam ediyoruz. Çalışmaları Karayolları Bölge Müdürlüğü ile birlikte yapacağız" dedi.



Yeni...