17 / 06 / 2024

USCO Capital Group

USCO Capital Group

Süha Çolakoğlu, uluslararası şirketlerde 25 yıllık çalıştıktan sonra kendi işini kuran bir girişimci. Profesyonel yaşama noktayı koyduğunda işini kurmak için fırsatlar ülkesi Amerika’ yı seçti..

ABD'de emlak kredileri nedeniyle her hafta bir bankanın batması bekleniyor!

115 milyar dolarlık emlak devi Starwood Capital Group’un ortak kurucusu, yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Barry Sternlicht, yaptığı açıklamada ABD’de 4 binden çok bölgesel bankanın risk altında olduğuna değindi.

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yanming Yin tarafından kuruldu.

Nibras El Capital Group Petrol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nibras El Capital Group Petrol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Makni ve Wasim Hamdan ve tarafından kuruldu.

Yiğit İDK Group'a Real Estate Stars'tan ödül!

Yiğit İDK Group, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri'nde İstanbul'daki ilk projesi Fortis İstanbul'la "En Çok Konut Satan Şirketler" kategorisinde ödül aldı.

Bodrum Capital Group Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bodrum Capital Group Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Enes Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Omega Deniz Plaza'da kuruldu.

Capital Group İnşaat Turizm Üretim ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capital Group İnşaat Turizm Üretim ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Mahrous Elsayd Aboetman, H. Abdelghafar M. Mohamed Difalla tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

The Abraaj Group Republika Academic Aparts'a ortak oldu!

The Abraaj Group, gayrimenkul alanında özel projeleri Türkiye’ye kazandıran BLG Capital’e ait Ortaköy ve Büyükçekmece’de konumlanmış olan yeni nesil öğrenci yaşam alanı Republika Academic Aparts’ın azınlık hissesine ortak oldu.

GT Capital Investment Advisory Group SPK onaylı konut fonu veriyor!

GT Capital Investment Advisory Group konut, villa, rezidans, AVM ve iş merkezleri için SPK onaylı konut fonu veriyor...

Silk & Cashmere; Zürih, Çin, Tayvan, Londra ve Sultanahmet'te mağaza açacak!

Dubai merkezli yatırım fonu Eastgate Capital Group'u ortak alan Silk & Cashmere, 2012 için iddialı büyüme planı yaptı. Silk & Cashmere CEO'su Ayşen Zamanpur, “Paris çok iyi gidiyor. Zürih'te ikinci mağazayı açıyoruz. Londra'da Portebello Road'da bir dükka

KC Group Binbir Evleri'nin havadan görüntüleri!

KC Group tarafından Pendik'te hayata geçirilen Binbir Evler Pendik konut projesinin son halini www.havadanemlakvideo.com ekibi havadan görüntüledi...

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Ege Yapı Group Başkanı İnanç Kabadayı! Batışehir'i

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi emlakkulisi.com'un kurucusu, gazeteci Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde Batışehir ile sesini duyuran Ege Yapı Group'un Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'yı ağırlıyor

Yalçıntepe Group Maximoon projesinin havadan fotoğrafları!

Yalçıntepe Group tarafından Esenyurt'ta gerçekleştirilen Maximoon projesi www.havadanemlak.com ekibi tarafından helikopterle uçularak görüntülendi...

USCO Capital Group Haberi

USCO Capital Group

Süha Çolakoğlu, uluslararası şirketlerde 25 yıllık çalıştıktan sonra kendi işini kuran bir girişimci. DHL Worldwide Express’te uzun yıllar Türkiye’den sorumlu ülke direktörü olarak çalışan Çolakoğlu, 2005-2007 yılları arasında Turkcell’de Kurumsal Müşteriler Bölüm Başkanı, ardından da Mobiltel İletişim’de iki yıl genel müdürlük yaptı.


Profesyonel yaşama noktayı koyduğunda işini kurmak için fırsatlar ülkesi Amerika’yı seçti. 2011’den itibaren Orlando’da yaşamaya başlayan Çolakoğlu, USCO Capital Group şirketini kurarak emlak ve finasman yatırımları danışmanlığı yapmaya başladı.


Amerikadaemlakalalim.com’un da kurucusu olan Çolakoğlu, üç yıllık sürede 100’e yakın Türk’e ABD’de gayrimenkul sattı. 


Çolakoğlu geçen hafta Türkiye’ye geldi. Yanında da Türkiye’ye ilk kez gelen bir isim vardı. Bu isim, Amerika’nın emlak danışmanlığı devlerinden Fortune International Group’un Başkan Yardımcısı Fernando Lugones’ti.


Öğrendiğimize göre, USCO Capital Group ile Fortune International üç ay önce...