02 / 05 / 2024

ÜSİM

ÜSİM

Üsküdar Belediyesi'nin ilçedeki işsizlik oranını azaltmak için kurduğu Üsküdar İstihdam Merkezi (ÜSİM), 200 bin üye ile 2 milyondan fazla adaya hizmet veren eleman.net adlı siteyle protokol imzaladı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 434 Ada 9 Parsel, 436 Ada 3 Parsel ile 434 Ada 12 Parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Sotheby's müzayede evi kripto parayla ödeme kabul edecek!

Sotheby's müzayede evi dünyada bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Müzayede evi fiziksel bir eser için kripto para ödemesi kabul edecek.

Emlak Konut GYO Ispartakule 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ispartakule 1. Etap 2. Kısım projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım (853 Ada 10 Parsel) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesine başlıyor. Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi yapıldı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Semt Bahçekent projesinin 6. Etap 2. Kısım ihalesinin kazananı belli oldu. Pekerler İnşaat ve Emlak Konut GYO arasında imzalar atıldı.

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 2.Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri (Bizim Mahalle 1-2 (884/1) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri (Bizim Mahalle 1-1 (880/2) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

ÜSİM Haberi

ÜSİM

ÜSİM'in yaptığı çalışmalar ise Balkan ülkelerinden gelen belediye başkanlarına anlatıldı. 

ÜSİM, eleman.net adlı siteyle Boğaziçi Yaşam Merkezi Erguvan Restaurant'ta düzenlenen programla protokol imzaladı. Programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, eleman.net Murahhas Üyesi Savaş Ünsal, (Gaziantep) Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet İhsan Tahmazoğlu ve 5 Balkan ülkesinden 27 belediye başkanı katıldı. ÜSİM projesi, imzalanan protokolden sonra Türk Birliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ile Türk Dünyası Belediyeler Birliği işbirliğiyle, 'Yerel Yönetimlerin Meslek Edindirme ve Atık Yönetimi/ Geri Dönüşüm Uygulamaları' konulu eğitim programında yapılan sunumla anlatıldı. 



Yaptığı açıklamada projenin ilçedeki gençlere yönelik istihdamı arttırdığını anlatan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Özelde Üsküdar'da, genelde İstanbul'da iş arayan gençlerimize iş bulma adına ÜSİM adında bir proje...