28 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım için ihale tarihi belli oldu. 

İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi, belli istekliler arasında ihale usulü (Davet) ile yapılacak.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül de!

Bizim Mahalle projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükseliyor. Projede, kapalı yüzme havuzu, peyzaj alanı, hamam, spor salonu, yürüyüş yolları, açık ve kapalı otopark mevcut.

3. Etap satışları devam ediyor

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 3. Etap projesinde toplam 327 adet konut ve 9 adet ticari ünite yer alıyor. Yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje zemin+7 kat olarak tasarlandı. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül de!

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi, Emlak Konut GYO A.Ş. İnşaat Yapım İşleri İhale ve Sözleşme Yönetmeliği'ne göre, 15.09.2021 tarihinde Belli İstekliler Arasında İhale Usulü (Davet) ile yapılacaktır.

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesine 7 firmadan teklif!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön