15 / 05 / 2024

üsküdar bahçeli vadi

üsküdar bahçeli vadi

Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş'nin Çengelköy'deki Bahçeli Vadi projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 900 TL ile 6 bin 400 TL arasında değişiyor. Daire teslimleri Ekim 2013'te yapılıyor...

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Sultan Murat Mahallesi'nin sakinlerinden tapu tepkisi!

Üsküdar Bahçelievler Sultan Murat’ta orman vasfı iptal edilen 1038 ada 102 parselde tapu almak içih hak kazanan 750 hak sahibi bulunuyor. Ancak, Hazine tarafından, harcını yatıran, bütün belgelerini temin eden bu hak sahiplerine tapularının verilmediği ileri sürüldü. 

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'ndeki tapu sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Üsküdar'da 16.8 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, 1017 ada, 22 parselde yer alan 1 adet dükkanı, 1 adet binayı ve 2 adet açık ofisi 16 milyon 830 bin TL'ye icradan satıyor.

Üsküdar'da 26.8 milyon TL'ye icradan satılık köşk!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi'nde yer alan  bahçeli iki ev nitelikli gayrimenkul 26 milyon 813 bin 281 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Üsküdar Bahçelievler Ömer Öztürk Camii’nin resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşti.

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Üsküdar'da 10 lüks site aylık kiralarını ödemiyor!

İstanbul’un en gözde ilçelerinden Üsküdar sınırları içerisinde 10'a yakın lüks site kamuya ait olan alanların kendi bahçeleri içerisinde park veya otopark olarak değerlendirilen yerler karşılığı, “Ecri misil” olarak bilinen aylık kiralarını ödemediği orta

Üsküdar Bahçelievler imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Üsküdar İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, 150 pafta, 1159 ada, 48 ve 49 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Üsküdar Bahçelievler imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar İlçesi, Bahçelievler Mahallesi, 150 pafta, 1159 ada, 48 ve 49 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Üsküdar'a 8 yeni park!

Üsküdar Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliğinde Park Bahçeler Müdürlüğü’nün yapımını tamamladığı 8 yeni parkın tanıtımını yaptı. Başkan Hilmi Türkmen de, ‘Üsküdar'ın en çevreci vatandaşı seçilen Samiye Karabul’u altınla ödüllendirdi.

Üsküdar'da dönüşüm nasıl olacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin aldığı karar sonrası süreci hızlandırmak için çalışmalarını sürdüren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Yavuztürk Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Üsküdar Bahçelievler'e yeni muhtarlık binası!

Üsküdar Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm programı kapsamında yapımı tamamlanan Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı yeni hizmet binası Başkan Hilmi Türkmen’in ve Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler'in katıldığı törenle açıldı...

üsküdar bahçeli vadi Haberi

üsküdar bahçeli vadi

Proje Adı: Bahçeli Vadi


Yapımcı firma: Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş


Projenin yeri: Çengelköy Üsküdar


Projenin alanı:İlk etabı 10 bin metrekarelik alana inşa edilecek.


Konut adeti:28 bahçeli dubleks ev ve 30 konut