05 / 05 / 2024

Üsküdar Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Üsküdar Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Üsküdar Belediyesi 2016 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren bütçe 380 Milyon TL olarak meclisten geçti.

Üsküdar Belediyesi'nin Maliye'ye devrettiği taşınmazlar TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul Üsküdar Belediyesinin maliyeye olan borçlarına ve borçlarına karşılık devrettiği taşınmazları Maliye Bakanı Ağbal'a sordu..

İş GYO Üsküdar'daki arsasının değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Burhaniye Mahallesi'nde yer alan arsasının 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Üsküdar 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut Üsküdar 2016 değerleme raporu yayınlandı.

TCDD'den Üsküdar Altunizade'de satılık dubleks daire!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Altunizade'de bulunan dubleks daireyi satışa çıkardı. İhalesi Pazarlık Usulü ile yapılacak gayrimenkulün son teklif verme tarihi 17 Kasım 2016 olarak belirlendi.

Üsküdar Burhaniye'de 16.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Kuzguncuk (Burhaniye) Mahallesi'nde, 25 Temmuz 2016 tarihinde 18 milyon 327 bin TL olarak satışa çıkarılan arsanın satış bedeli 16 milyon 127 bin 760 TL'ye indirildi. İhalesi 1 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Üsküdar imar ve tapu sorunu Mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, 4 Nisan 2016 tarihinde yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 66'ncı Birleşiminde Üsküdar imar ve tapu sorununu Meclise taşıdı..

Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Hüseyin Tellioğlu tarafından İstanbul Ümraniye'de kuruldu...

Üsküdar Ümraniye Sancaktepe metrosunda son durum!

16 istasyonun yer aldığı Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu’nun tabelaları konmaya başladı. Eylül 2016'da hizmete açılması planlanan Sancaktepe metrosunun Ümraniye istasyonunda yaya yolu çalışmaları tamamlandı

Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı!

Teslimlerinin 2016'da yapılması planlanan Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı kişiye özel hazırlanabiliyor. İşte, Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı detayları...

Çekmeköy-Üsküdar Metro Hattı'nın açılışı 1 yıl ertelendi!

Anadolu yakasının ikinci metro hattı olacak Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosu 1 yıl gecikiyor. Doğuş İnşaat'ın yapımını üstlendiği ve bu yıl açılması planlanan hattın açılışı Eylül 2016'ya ertelendi.

Üsküdar- Ümraniye- Çekmeköy metrosunun açılışı ertelendi!

Anadolu yakasının ikinci metro hattı olacak Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosu 1 yıl gecikiyor. Doğuş İnşaat tarafından hayata geçirilen ve bu yıl açılması planlanan metro hattının açılışı Eylül 2016′ya ertelendi.

Çekmeköy Üsküdar metro hattının açılışı ertelendi!

Doğuş inşaat tarafından hayata geçirilen ve bu yıl açılması planlanan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattının açılışı Eylül 2016'ya ertelendi.

Üsküdar kentsel dönüşümde gelişecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,"Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak. 2016 yılından itibaren Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hızlı gelişmeler olacak." şeklinde konuştu.

Üsküdar Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar Haberi

Üsküdar Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar


Üsküdar Belediye Meclisi, 2016 Mali Yılı Bütçesi ve Stratejik Plan ile Performans Programı'nı görüşmek üzere Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Stratejik Plan ile yine Stratejik Planda yer alan amaç ve hedeflere bağlı olarak hazırlanan Performans Programı da oy çokluğuyla kabul edildi.


Üsküdar Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen bütçe görüşmelerine, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Başkan Yardımcıları, AK Parti ve CHP Meclis Üyeleri'nin yanı sıra Üsküdar Belediyesi birim müdürleri de katıldı. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren 380 Milyon liralık 2016 yılı bütçesi Meclise sunuldu. Yapılan oylamada bütçe oy çokluğuyla meclisten geçti.


Bütçe çalışmalarını değerlendiren Başkan Hilmi Türkmen, bu dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirecekleri 'Kentsel Dönüşüm', 'Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi', 'Üsküdar Meydan Düzenlemesi’ devam...