05 / 07 / 2024

üsküdar camii yangını

üsküdar camii yangını

İstanbul Üsküdar Altunizade 'de yapımı devam eden Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii inşaat alanında yangın çıktı. İşçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Üsküdar Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 1. Etap imar planı askıda!

Üsküdar İlçesi, 1/5000 ölçekli Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı 1. Etap itirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Üsküdar'da patlamanın yaşandığı bina yıkılıyor!

İstanbul Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'ta yer alan ve  patlama yaşanan 3 katlı bina yıkılıyor.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından açıldı.

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Vaniköy Camii yangını için bilirkişi raporu hazırlandı! 

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar’da bulunan  tarihi Vaniköy Camii’nde yangın meydana gelmiş, cami büyük hasar görmüştü. Yangına yönelik hazırlanan bilirkişi raporuna göre, gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle caminin ait olduğu vakıf yönetimi kusurlu bulundu.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 120 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Üsküdar farklılığını kaybetmeden dönüşüyor!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Hilmi Türkmen, " Bina bazlı kentsel dönüşüm yapılmasına karşıyız" dedi…

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Üsküdar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Üsküdar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Üsküdar Kirazlıtepe’de yeni yapılan Çamlıca Camii çevresindeki Örnek Dönüşüm için düğmeye basıldı. Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı.

Üsküdar Çinili Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Bakanlığı ve Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan Çinili Camii bugün ibadete açıldı...

üsküdar camii yangını Haberi

üsküdar camii yangını

Üsküdar Altunizade'de yapımı devam eden Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii inşaat alanında yangın çıktı. İşçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. 

Yeniden inşa ediliyor Depreme dayanıklılık çalışması çerçevesinde 2012 yılında yıkılarak yeniden inşa edilen Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camiinin inşaat alanında yangın çıktı. Saat 15.00 sıralarında işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa süre içinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan konteynere müdahale ederken, alevler Camii inşaatına sıçramadan yangını söndürdü. Yangın sırasında işçilerin konteynerde olmaması olası bir can kaybı ve yaralanmanın önüne geçti. 

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, bir işçi yangınla ilgili olarak, "Kimseye bir şey olmadı eşyalarımız gitti" diye konuştu. Yangın itfaiye ekiplerinin 45 dakika süren çalışmasıyla söndürülürken, yangının çıkış...