08 / 05 / 2024

Üsküdar Harem Otogarının yerine ne yapılacak

Üsküdar Harem Otogarının yerine ne yapılacak

İngiltere’nin simgelerinden London Eye’ın aynısı İstanbul’a yapılacak. Üsküdar'daki Harem Otogarı'nın yerine yapılacak olan dev dönme dolap inşa edilecek.

Üsküdar Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 1. Etap imar planı askıda!

Üsküdar İlçesi, 1/5000 ölçekli Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı 1. Etap itirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Üsküdar'da patlamanın yaşandığı bina yıkılıyor!

İstanbul Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'ta yer alan ve  patlama yaşanan 3 katlı bina yıkılıyor.

Anadolu Harem Otogarı için ilk kazma vuruldu!

Üsküdar Harem'deki eski otogarın yerine yapılacak otogar için ilk kazma vuruldu. 

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından açıldı.

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 120 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Üsküdar farklılığını kaybetmeden dönüşüyor!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Hilmi Türkmen, " Bina bazlı kentsel dönüşüm yapılmasına karşıyız" dedi…

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Harem otogarı kalkacak mı?

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Harem otogarının kaldırılacağı açıkladı. Türkmen "Harem’i kaldıracağız. Seminer, konferans ve konser alanları ile birlikte burası Harem Kültür Sanat Merkezi olacak” açıklamasını yaptı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Üsküdar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Üsküdar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Harem Otogarı böyle olacak!

Harem Otogarı'nın nereye taşınacağı belli oldu. Haziran ayında inşaatı başlayacak olan yeni otogar 23 peronlu olacak...

Üsküdar’da örnek dönüşüm başladı!

Üsküdar’da gerçekleştirilen dönüşüm çalışmalarına ‘Örnek Kentsel Dönüşüm’ adını verdiklerini belirten Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar evleri geleneği çerçevesinde başlattığımız çalışmalarla ilçede mahalle yaşantısı hiç bitmeyecek” diye konuştu...

Üsküdar Harem Otogarının yerine ne yapılacak Haberi

Üsküdar Harem Otogarının yerine ne yapılacak

Üsküdar'daki Harem Otogarı'nın yerine yapılacak olan dev dönme dolap megakentte yeni bir silüet tartışması başlatacak gibi görünüyor. 165 metrelik yapının tüm sınırları altüst edeceği belirtiliyor…

İngiltere'nin başkenti Londra'da 2000 yılında açılan London Eye, 135 metre yüksekliğinde ve Avrupa'nın en yüksek dönme dolabı olarak biliniyor. Yılda 3 milyona yakın turistin ziyaret ettiği dev dönme dolabı İstanbul'a yapmak isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) çalışmaları son aşamaya geldi. Mimari proje hazırlandı ve önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Kadir Topbaş tarafından tanıtımının yapılması bekleniyor.


AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ OLACAK

Projenin ayrıntılarına ulaşan CHP'li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, dev dönme dolabın projesinin London Eye'ın da projesini yapan Arup Mühendislik tarafından hazırlandığını söyledi. Dönme dolabın yüksekliğinin 165 metre olacağını belirten Hüseyin Sağ “Kadir Topbaş'ın bir çılgın projesiyle daha...