15 / 05 / 2024

Üsküdar icralık gayrimenkul

Üsküdar icralık gayrimenkul

İstanbul Anadolu 16. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Rumi Mehmet Paşa Mahallesi, 429 ada 11 parselde yer alan imalathaneyi 12 milyon 69 bin 764 TL'ye icradan satıyor...

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Üsküdar Belediyesi, Küçük Çamlıca'daki 1.178 metrekare parseli 29.5 milyon TL'ye satıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından, Küçük Çamlıca'da yer alan 1.178 metrekarelik parseli 29 milyon 465 bin 250 TL bedelle satışa sundu. 

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar Küçük Çamlıca'daki arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 456 bin 250 TL olarak belirlendi.

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Üsküdar ve Tuzla'da 12.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar ve Tuzla'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 12 milyon 582 bin 780 TL bedelle satışa çıkardı.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından açıldı.

Üsküdar Belediyesi'nden 17.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Tuzla, Çekmeköy ve Kadıköy'deki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 486 bin 516 TL olarak belirlendi. 

Üsküdar ve Şile'de 35 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Şile ve Üsküdar'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 34 milyon 993 bin 557 TL bedelle satışa çıkardı.

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofis Üsküdar İnşaat Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vildan Sofu tarafından kuruldu.

Üsküdar sahilinde hareketli anlar! 2 büfeye yıkım kararı!

Üsküdar'da Kız Kulesi karşısında bulunan 2 büfe zabıta ekiplerinin tahliye çalışmasından sonra yıkılacak. Büfe sahipleri ve çalışanlar herhangi bir belge göstermeden yıkılacağını söyleyip yıkımı engellemek istedi.

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’nde restorasyon tepkisi!

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’ndeki restorasyonda ortaya çıkan görüntü tepkilere yol açtı. Vakıflar Genel Müdürlüğü şikâyetler üzerine kontrol teşkilatını görevden aldı ama soruna bir çözüm bulamadı.

Reysaş GYO Üsküdar Bulgurlu'daki gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Reyaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul İli Üsküdar İlçesi Bulgurlu Mahallesi 60 ada 24 parselde bulunan gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı...

Üsküdar icralık gayrimenkul Haberi

Üsküdar icralık gayrimenkul

İstanbul Anadolu 16. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Rumi Mehmet Paşa Mahallesi, 429 ada 11 parselde yer alan imalathane 12 milyon 69 bin 764 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. İcra ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

İlan metni:
T.C. İSTANBUL ANADOLU 16. İCRA DAİRESİ
2018/640 Talimat
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZIN TAPU KAYDI : İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Rumi Mehmet Paşa Mahallesi, 429 Ada 11 Parselde kain 248552005 zemin nolu, 398,70 m2 Ana Taşınmaz Yüz Ölçümlü, Kargir İmalathane nitelikli taşınmaz.
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ : Satışı yapılacak olan taşınmaz konum olarak sahile ve merkeze yakın, tarihi dolu içinde, belediye ve alt yapı hizmetlerinden faydalanan, toplu ulaşıma, ticaret...