29 / 04 / 2024

üsküdar mesa koru evleri fiyat

üsküdar mesa koru evleri fiyat

İstanbul'un Üsküdar İlçesi'nde yer alan Mesa Koru Evleri'nde 115 metrekare yüzölçümüne sahip daire İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından 14 Ocak 2015 günü saat 11:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

Validebağ Korusu Üsküdar Belediyesi’ne tahsis edildi!

Üsküdar Belediye Meclisi'nin olağanüstü oturumunda Validebağ Korusu'nun tahsisi karar bağlandı. Koru Üsküdar Belediyesi'ne tahsis edildi...

Nezih Küçükerden'den Üsküdar Validebağ Koru Camii açıklaması!

Validebağ Koru Camisi'nin 27 milyon lira vergi borcu karşılığında Üsküdar Belediyesi tarafından Hazine'ye devredildiği ortaya çıktı. Üsküdar Belediyesi’nin CHP’li üyesi Nezih Küçükerden devir işlemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Üsküdar Validebağ Koru Camii satıldı mı?

Sözcü Gazetesi'nin yazarlarından Yılmaz Özdil bugünkü yazısında Üsküdar Validebağ korusuna inşa edilen Validebağ Koru Camii'nin satışını kaleme aldı. İşte Yılmaz Özdil'in o yazısı...

Üsküdar Validebağ Koru Cami ibadete açıldı!

Üsküdar Validebağ Koru Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği cami, beğeniyle karşılandı.

Üsküdar Validebağ Koru Camisi ibadete açıldı!

Üsküdar'da bulunan Validebağ Koru Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği cami, beğeniyle karşılandı.

Üsküdar Koru Camisi yarın açılıyor!

Üsküdar'da Validebağ Korusu'nun bitişiğindeki arsada yapımı tamamlanan Koru Camisi, yarın cuma namazıyla ibadete açılacak. Kaçarlı: " Açılışa herkes davetlidir. " dedi.

Üsküdar Mesa Mesken Konutları teslimleri Temmuz 2015'te!

Üsküdar'da Mesa Mesken tarafından inşa edilen Çamlıca Mesa projesinde daire alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiyor. Projede daire teslimlerinin Temmuz 2015'te gerçekleşmesi öngörülüyor.

Mesa Koru Evleri'nde 1 milyon 500 bin TL'ye satılık daire!

İstanbul'un Üsküdar İlçesi'nde yer alan Mesa Koru Evleri'nde 115 metrekare yüzölçümüne sahip daire İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından 14 Ocak 2015 günü saat 11:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

Üsküdar Üniversitesi'nde, Deprem Konferansı yapılacak!

Türk Japon Dostluk Derneği organizasyonunda ve Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde “Depremin Etkileri ve Depreme Karşı Alınacak Önlemler” konulu konferans düzenlenecektir...

Üsküdar'daki 35 odalı misafirhaneyi SGK satılığa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi aracılığıyla Üsküdar'da bulunan 35 oda 74 yatak kapasiteli misafirhanesi satıyor...

Eryapı Üsküdar Evleri'nde 110 bin liraya 3+1!

Eskişehir Üsküdar Vadi Evleri'nde fiyatlar 85 bin liradan başlıyor, projede yer alan konutların Mart 2013'te teslim edilmesi planlanıyor

Üsküdar'da 1 milyon 180 bin TL'ye icradan satılık 11 adet dükkan!

Üsküdar Bulgurlu'da arsa paylı 11 bodrum kat ve dükkan toplam 1 milyon 180 bin liraya satılıyor...

Üsküdar'da Bilim Merkezi ve Gözlem Evi kurulacak!

Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, hafriyat çalışmalarına başlanan ve bu yıl içinde temeli atılması planlanan Ünalan Bilim Merkezi ve Gözlem Evi'nin 2013-2014 eğitim döneminde hizmete girmesi planlanıyor

üsküdar mesa koru evleri fiyat Haberi

üsküdar mesa koru evleri fiyat

İstanbul'un Üsküdar İlçesi'nde yer alan Mesa Koru Evleri'nde yer alan 115 metrekare yüzölçümüne sahip daire İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından 1 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulü ile Anadolu Adalet Sarayı Mezat Salonu'nda yapılacak. 


Satışa konu olan taşınmazın bulunduğu bina 2 bodrum, zemin ve 3 normal kattan oluşmaktadır. 6 katlı, bahçeli betonarme karkas blok olan apartmanın dış cephesi sıvalı-boyalı, üzeri çatı üstü oluk kiremit ile kaplıdır. 


Bina zemin kattan sonra 1,50 metre kadar çıkmalı olup 2. bodrum katta kalorifer dairesi ve sığınak, diğer katlarda mesken olarak kullanılan ikişer daire vardır. Binada elektrik, su ve merkezi sistem kalorifer tesisatı mevcuttur. Parsel etrafı duvar üzeri demir parmaklık ile muhafazalı olup özel güvenlik korumalı sitede ortak kullanımlı yüzme...