03 / 05 / 2024

üsküdar metrosu alemdağa gelecekmi

üsküdar metrosu alemdağa gelecekmi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Üsküdar-Çekmeköy-Taşdelen Metrosu 2015’te tamamlanacak ve daha sonra Alemdağ’a kadar gidecek. Ayrıca Taşdelen’e 55 bin metrekarelik bir kent meydanı yapacağız” diyerek müjde verdi...

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Üsküdar Bosphorus Şubesi açıldı!

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Üsküdar Bosphorus Şubesi 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından açıldı.

Üsküdar Belediyesi'nden kentsel dönüşüm plan iptali açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar'da 16 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planlarının iptali üzerine basında çıkan haberler sonrasında konuyla ilgili Üsküdar Belediyesi'nden açıklama geldi.

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 120 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Tavuk Dünyası 200'üncü restoranını Üsküdar'da açtı!

Tavuk Dünyası, 2019 hedefleri dahilinde yeni şube yatırımlarına hızla devam ediyor. Firma Türkiye’de bulunan 200. restoranının kapılarını İstanbul’un en eski ve nezih semtlerinden olan Üsküdar’da açtı.

Hankar İnşaat Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Hankar İnşaat Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi 120 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de!

Kalyon Grup tarafından Üsküdar'da inşa edilen Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı 30 Eylül'de gerçekleştirilecek. Projenin inşaat çalışmaları devam ediyor...

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Üsküdar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Üsküdar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Hilmi Türkmen’den Üsküdar’a 41 dev proje!

Üsküdar Belediye Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Hilmi Türkmen, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı 41 dev projesini açıkladı.

Üsküdar'a 5 yılda 41 dev proje kazandırılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar’a 41 kere maşallah" dedirtecek yeni dev eserlerini 27 Şubat Çarşamba günü açıklayacak...

üsküdar metrosu alemdağa gelecekmi Haberi

üsküdar metrosu alemdağa gelecekmi


Çekmeköy’e yapılan yatırım ve hizmetlerin açılış törenine katılan Başkan Topbaş, “Yaptığımız yatırımlarla Çekmeköy çok daha farklı bir noktaya geldi. Üsküdar-Çekmeköy-Taşdelen Metrosu 2015’te tamamlanacak ve daha sonra Alemdağ’a kadar gidecek. Ayrıca Taşdelen’e 55 bin metrekarelik bir kent meydanı yapacağız” dedi. 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çekmeköy’de yapılan yatırım ve hizmetlerin temel atma ve toplu açılış törenine katıldı. Çekmeköy Meydanı’nda düzenlenen törene Başkan Topbaş’ın yanı sıra Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İBB bürokratları ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu. Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş açılışını yaptıkları Alemdağ Sosyal ve Kültür Merkezi, Çekmeköy Meydanı ve Nişantepe Parkı’nın Çekmeköy’e hayırlı olmasını diledi.


Çekmeköy metro ağlarıyla dünyaya açılacak


Çekmeköy’ün kendi yönetim anlayışları ile farklı bir konuma geldiğini kaydeden Başkan Topbaş, “Çamur deryası içinde olan, sokaklardan çıkılmayan...