01 / 05 / 2024

Üsküdar Meydanı nasıl olacak

Üsküdar Meydanı nasıl olacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Üsküdar'ın boğaz mahallelerinde 30 yılı aşkın süredir süren imar planı sona erdirildi. Böylece Üsküdar'ın mahalli dokusunu bozmayacak şekilde kentsel dönüşüm uygulamalarına geçilmesinin önündeki en büyük engel ortadan kalktı." dedi.

Üsküdar Meydanı yeni yüzüyle görücüye çıkacak!

İstanbul'da iki yakayı birleştiren Marmaray’ın inşasıyla yıllardır meydan olma özelliğini kaybeden Üsküdar Meydanı, yeniden tasarlanıyor.

Üsküdar İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Üsküdar İskelesi'ne Ait 1/5000 Ölçekli Ve 1/1000 Ölçekli Üsküdar Meydanı Ve Yakın Çevresi Nazım Ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Üsküdar 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Üsküdar ilçesi, 3. Etap Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 07.12.2019 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı.

Üsküdar 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği onaylandı!

Üsküdar İlçesi, 1310 ada, 76 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişiklikleri teklifleri; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/2 sayılı kararı ile onaylandı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Üsküdar 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, 1151 Ada 44,74,101,102,193,195,197,198,200,201 Parseller, 802 Ada 5,6,10,11, Parseller, 804 Ada 57 Parsel ile Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıktı.

Emekliler ve dar gelirliler nasıl kira yardımı alır?

SGK SSK Bağkur emeklisi kira ev desteği alma şartları nedir? Emekliye ve dar gelirliye kira yardımı nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

Türkiye’nin ilk millet kıraathanesi Üsküdar'da açılıyor!

Hürriyet yazarlarından Ertuğrul Özkök, Üsküdar'da hayata geçirilen millet kıraathanesini gezdi...

Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor!

Marmaray çalışmaları nedeniyle 2004'ten beri şantiye halinde kalan Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor...

Üsküdar Meydanı yeni yüzüyle görücüye çıkacak!

İstanbul'da iki yakayı birleştiren Marmaray’ın inşasıyla yıllardır meydan olma özelliğini kaybeden Üsküdar Meydanı, yeniden tasarlanıyor.

Mevlüt Uysal, Üsküdar Meydanı Projesi'ni inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Meydanı Projesi'ni yerinde inceledi.

TCDD'den Üsküdar'da satılık dubleks daire!

TCDD, Üsküdar Altunizade'deki dubleks daireyi ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale, 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Üsküdar Küçük Çamlıca özel eğitim alanı imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar'a bağlı Küçük Çamlıca'da 58 ada, 1 ve 2 parsellerin, Günübirlik Tesis Alanı'ndan Özel Eğitim Tesis Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Üsküdar-Çekmeköy Metrosu Eylül'e kadar tamamlanacak!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar-Çekmeköy Metrosu’nun Ümraniye’ye kadar olan kısmını Mayıs ayı sonunda, Eylül ayında ise Çekmeköy’e kadar olan kısmını hizmete alacaklarını müjdeledi.

Üsküdar Meydanı nasıl olacak Haberi

Üsküdar Meydanı nasıl olacak


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vakıfbank Spor Salonu'nda düzenlenen Üsküdar 6. Olağan İlçe Kongresi'nde gerçekleştirdiği konuşmada, yıllarca Üsküdar'da ikamet etmiş biri olarak, kendisini hep bu ilçenin bir parçası olarak gördüğünü, görmeye de devam ettiğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ilçe kongresi vesilesiyle komşularıyla birlikte hasbihal edip, hasret gidermekten büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Erdoğan, kurulduğu günden itibaren AK Parti'nin millete hizmet davasını, sevda ve hizmet bayrağını Üsküdar'da gururla dalgalandıran herkese şükranlarını sunduğunu söyledi.

Üsküdar'ın 16 Nisan halk oylamasında yüzde 47'lik "evet" oranıyla İstanbul ortalamasının altında kaldığını belirten Erdoğan, yıllarca Tayyip Erdoğan'a ev sahipliği yapmış Üskadar'a bu sonucun yakışmadığını, 2019 seçimlerinde Üsküdar'da çok farklı bir manzarayla karşılaşacaklarını söyledi.

Hem belediye başkanlığında hem milletvekilliğinde hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerinde...