06 / 05 / 2024

üsküdar projeleri 2016

üsküdar projeleri 2016

Üsküdar Belediyesi 2017 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren bütçe 410 Milyon TL olarak meclisten geçti. Mecliste Üsküdar yatırımları da ele alındı...

Üsküdar'daki 200 bin konutun yarısı 2024'te yenilenmiş olacak!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında İstanbul'da çalışmalar hızlandırıldı. İstanbul'un eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da kentsel dönüşümün radarına girdi. İlçede 10 yılda 30 bin konut yenilendi. 200 bin konutun yarısı ise 2024'te yenilenmiş olacak.

Üsküdar'da gökdelen yok! Site inşa etmek yasak!

Üsküdar’da 4 yıldan beri belediye başkanlığı yapan Hilmi Türkmen, ilk dönem gerçekleştirdiği projeleri ve yeni dönem için planlarını açıkladı.

Üsküdar'daki 9 dev proje açıldı!

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri hizmete açtı...

Üsküdar'daki dev projeler yarın açılıyor!

Türkiye’ye örnekle gösterilen projeleri kazandıran Üsküdar'da birbirinden değerli çok sayıda proje hizmete açılacak.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm yok, örnek dönüşüm var!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bölgedeki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşümü anlattı. Türkmen,

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

İş GYO Üsküdar'daki arsasının değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Burhaniye Mahallesi'nde yer alan arsasının 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Üsküdar 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut Üsküdar 2016 değerleme raporu yayınlandı.

TCDD'den Üsküdar Altunizade'de satılık dubleks daire!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Altunizade'de bulunan dubleks daireyi satışa çıkardı. İhalesi Pazarlık Usulü ile yapılacak gayrimenkulün son teklif verme tarihi 17 Kasım 2016 olarak belirlendi.

Üsküdar Burhaniye'de 16.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Kuzguncuk (Burhaniye) Mahallesi'nde, 25 Temmuz 2016 tarihinde 18 milyon 327 bin TL olarak satışa çıkarılan arsanın satış bedeli 16 milyon 127 bin 760 TL'ye indirildi. İhalesi 1 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Üsküdar imar ve tapu sorunu Mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, 4 Nisan 2016 tarihinde yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 66'ncı Birleşiminde Üsküdar imar ve tapu sorununu Meclise taşıdı..

Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Hüseyin Tellioğlu tarafından İstanbul Ümraniye'de kuruldu...

Üsküdar Ümraniye Sancaktepe metrosunda son durum!

16 istasyonun yer aldığı Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu’nun tabelaları konmaya başladı. Eylül 2016'da hizmete açılması planlanan Sancaktepe metrosunun Ümraniye istasyonunda yaya yolu çalışmaları tamamlandı

üsküdar projeleri 2016 Haberi

üsküdar projeleri 2016


Üsküdar Belediye Meclisi, 2017 Mali Yılı Bütçesi ve Stratejik Plan ile Performans Programı'nı görüşmek üzere Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Stratejik Plan ile yine Stratejik Planda yer alan amaç ve hedeflere bağlı olarak hazırlanan Performans Programı da oy çokluğuyla kabul edildi. Üsküdar Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen bütçe görüşmelerine, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Başkan Yardımcıları, AK Parti ve CHP Meclis Üyeleri'nin yanı sıra Üsküdar Belediyesi birim müdürleri de katıldı. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren 410 Milyon liralık 2017 yılı bütçesi Meclise sunuldu. Yapılan oylamada bütçe oy çokluğuyla meclisten geçti.


BAŞKAN TÜRKMEN İKİ BÜYÜK PROJENİN MÜJDESİNİ VERDİ 


Bütçe görüşmelerini değerlendiren Başkan Hilmi Türkmen, bu dönem yapılacak 'Kentsel Dönüşüm' çalışmalarının yanı sıra; 'Üsküdar Meydan Düzenlemesi’, temizlik, eğitim,...