29 / 05 / 2024

Üsküdar satılık arsa fiyatları nasıldı

Üsküdar satılık arsa fiyatları nasıldı

İstanbul'un Üsküdar İlçesi'nin Beylerbeyi Mahallesi'nde deniz kenarında bulunan arsa metrekaresi 30 liradan, asfalt üzerindeki arsalar ise metrekaresi 15 liradan satışa çıkarılmış. Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberi...

İki ildeki 4 adet arsa ile 3 adet arazi taksit fırsatıyla satılıyor! Milli Emlak satılık! 

Milli Emlak, Mardin Artuklu ve Muğla Seydikemer'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Milli Emlak satılık... 

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Kadıköy Suadiye'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy, Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kadıköy'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon 1 bin 960 TL bedelle satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi'nden 13.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Kadıköy Suadiye'de bulunan ticaret ve konut alanı vasıflı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 13 milyon 293 bin TL olarak belirlendi.

Çengelköy'de 7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 25. İcra Dairesi, Üsküdar İlçesi'nde Çengelköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 7 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 2 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Üsküdar satılık arsa fiyatları nasıldı Haberi

Üsküdar satılık arsa fiyatları nasıldı


1951 yılında Beylerbeyi'nde deniz kenarında, metrekaresi 30 liraya arsa!


Reşat Altın'ın 30 liraya satıldığı 1951 yılında Beylerbeyi'nde deniz kenarında rıhtımlı, 6 parça arsayı metrekaresi 30 liraya satın almak mümkünmüş. Aynı yerde asfalt üzerinde bulunan arsaların metrekaresi ise 15 liraymış.


İstanbul Boğazı kıyısındaki Beylerbeyi'nde deniz kenarında bulunan bir arsa, 1951 yılında metrekaresi 30 liradan satışa çıkarılmış. Aynı bölgede asfalt üzerindeki arsalar için ise metrekaresine 15 lira istenmiş... 


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; Beylerbeyi'nde 30 ve 15 liradan arsa satıldığı 1951 yılında Reşat Altını 39 liradan satılmaktaymış...


Haberin devamı için tıklayın!


Emlakta nostalji haberleri için...