22 / 05 / 2024

üsküdara yeni iett hatları

üsküdara yeni iett hatları

Üsküdar Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve istekler doğrultusunda İETT ile ortak bir çalışma başlattı. Bu doğrultuda ulaşım sorunlarına çare olabilmek için ilçeye 14 yeni hat ve 9 hatta araç takviyesi gerçekleştirildi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm müjdesi: Vatandaşlar ek bir bedel ödemeden ya da makul bir katkıyla yeni evlerini alabilir!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'daki kentsel dönüşüm projelerine değindi ve 33 mahalle için imar ve finansal planlama başta olmak üzere tüm şartların hazır olduğuna dikkat çekti. İşte Hilmi Türkmen'in o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

İstanbul'da suya yüzde 25 zam geldi! İşte yeni tarife

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ 2. Olağan Genel Kurulu'nda su fiyatlarına yüzde 25’lik zam teklifi kabul edildi. Suya yüzde 25 zam yapıldı. İşte yeni tarife...

Son dakika: İstanbullulara kara haber! Suya yüzde 25 zam resmen açıklandı! İşte yeni tarife...

İBB Meclisi'nde gerçekleşen İSKİ olağan kurulunda suya yüzde 25 oranında zam yapıldığı duyuruldu. Suya en son haziranda yüzde 13 zam yapılmıştı. İşte yeni tarife...

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut projelerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

2023 yılı yeni asgari ücretin ne kadar olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, yeni asgari ücretin tutarıyla kritik açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Üsküdar Özevim Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 293 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu'dan yeni şirket! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu Üsküdar'da yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

üsküdara yeni iett hatları Haberi

üsküdara yeni iett hatları

Üsküdar Belediyesi Trafik Komisyonu ile İETT Ortak çalışmasıyla 9 hatta araç ilavesi gerçekleştirildi. 


15 Eylül'den sonra 9 otobüs hattına ise araç takviyesi yapıldı. Ayrıca, 9 açık durak  kapalı hale getirildi. İlçedeki durak sayısı ise 547'den 572'ye yükseldi.


Üsküdar'a 14 yeni hat!


Yapılan çalışmalar sonrası Üsküdar'a kazandırılan yeni hatlar şunlar :


11F Ferah Mahallesi-Üsküdar, 14 FD Küplüce-Ferah- Üsküdar Devlet Hastanesi, 14 YE Yavuztürk-İmes-Sarıgazi, 7 Rasathane-Ümraniye Devlet Hastanesi, 11 EK Esatpaşa-Cumhuriyet Mahallesi-Karlıdere Caddesi-Üsküdar, 1 Kazdal Caddesi-Üsküdar, 14 R Tufan Mahallesi-Kadıköy, 12 H M.Akif Ersoy Mahallesi, NATO yolu üzerinden Çengelköy/Kadıköy, 15 SK Sultanmurat-Kadıköy, 11 ES Esenevler-Üsküdar, E 18 Altunizade-Ümraniye-Sabiha Gökçen Havalimanı, 11 N Esenevler-Üsküdar, 9 Adem Yavuz Mahallesi-Üsküdar, 13 TD Ümraniye-Tepe Üstü-Üsküdar.


9 Hatta araç takviyesi!


Ulaşım yoğunluğu yaşanan 9 hatta ise çeşitli sayıda araç takviyesi yapıldı. Bu...