17 / 05 / 2024

Üsküdarda heyelan felaketi

Üsküdarda heyelan felaketi

Üsküdar'da 10 gün önce Üsküdar Belediye Kongre Merkezi, şehir otoparkı ve kapalı spor salonu kompleks inşaatında meydana gelen ve iki gecekondunun yıkılmasına neden olan heyelanla ilgili tehlike devam ediyor.

Rize'de heyelan riski taşıyan binalar yıkılıyor!

Geçtiğimiz ay çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği heyelan felaketi sebebiyle yaraların sarıldığı Rize'de heyelan nedeniyle yıkılma tehlikesi olan binaların yıkım çalışmaları başladı. 

Trabzon Beşikdüzü'nde hasarlı binalar tespit ediliyor!

Trabzon Beşikdüzü ilçesinde meydana gelen sel ve heyelan felaketi sonrası ilçede oluşan çamur ve balçıkla mücadele sürüyor. Oluşturulan 30 hasar tespit komisyonu esnafları tek tek gezerek hasarlarını tespit ediyor.

Orhan Bıçakçıoğlu'ndan sel eleştirilerine yanıt!

Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü'nde meydana gelen sel ve heyelan felaketi sonrasında çamur ve balçıkla kaplanan ilçede temizlik çalışmaları aralıksız sürerken teleferik projesi nedeniyle eleştirildi.

Emlak Konut Üsküdar arsa ihalesi sonuçlandı!

Emlak Konut'un üsküdarda sattığı arsanın fotoğrafı Emlak Konut GYO tarafından Üsküdar Barbaros arsası için düzenlenen arsa satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin ilk oturumu gerçekleşti.

Çamlıca Mesa Mesken'de teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzası taşıyan Mesa Çamlıca projesi İstanbul Üsküdarda inşa ediliyor. Projede daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Validebağ'da yürütmeyi durdurma kararı verildi!

Validebağ'da yürütmeyi durdurma kararı verildi. İstanbul 7. İdare Mahkemesi, Üsküdarda Validebağ Korusu'nun girişine yapılması planlanan camiyi de kapsayan Nazım İmar Planı Tadilatı' nın yürütmesini durdurdu.

Üsküdar'da heyelana rağmen belediye inşaata devam ediyor!

Üsküdar Belediyesi, iki gecekonduyu yutan heyelanın ardından tehlike sürmesine rağmen inşaatı durdurmadı. Çevredeki evler boşaltıldı. Heyelanla birlikte güvenlik sebebi ile boşaltılan binalara girişe izin verilmiyor.

Üsküdar'da heyelan tehlikesi devam ediyor!

Üsküdar'da 10 gün önce Üsküdar Belediye Kongre Merkezi, şehir otoparkı ve kapalı spor salonu kompleks inşaatında meydana gelen ve iki gecekondunun yıkılmasına neden olan heyelanla ilgili tehlike devam ediyor.

Üsküdar'da heyelan tehlikesi devam ediyor!

ÜSKÜDAR'da 10 gün önce Üsküdar Belediye Kongre Merkezi, şehir otoparkı ve kapalı spor salonu kompleks inşaatında meydana gelen ve iki gecekondunun yıkılmasına neden olan heyelanla ilgili tehlike devam ediyor...

Üsküdar Anadolu Meslek Lisesi kız yurdundaki tadilat 2 aydır bitmiyor!

Üsküdar Anadolu Meslek Lisesi'ndeki 60 kişilik kız öğrenci yurdunda iki aydır bitmeyen onarım çalışmaları öğrencileri çileden çıkardı. Öğrenciler inşaat halindeki yurtta kalıyor

Şehrizar Konakları Üsküdar'da 4 milyon 450 bin TL'ye 4+1!

450 milyon TL yatırım maliyetine sahip olan Şehrizar Konakları Üsküdar projesinde 38 blokta 208 konut bulunuyor. Proje, Gap İnşaat tarafından yapılıyor

Üsküdar ve Kadıköy'de toplam 5 adet okul binasına onarım ve tadilat yapılacak!

İstanbul İl Özel İdaresi İmar Yatırım Ve İnşaat Daire Başkanlığı Yapı Kontrol Müdürlüğü, İstanbul'un Üsküdar ve Kadıköy ilçelerinde toplam 5 adet ilkokulun tadilat ve onarım işi ihalesi açtı

Üsküdar'da hizmet binası, kamu binası ve okul bina bakım ve onarım işi yapılacak!

Üsküdar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Üsküdar İlçesi dahilindeki Belediye Hizmet Binaları, diğer Kamu Binaları Ve Okulların bakım onarım Ve tadilatı yapım işi ihalesi açtı

Üsküdarda heyelan felaketi Haberi

Üsküdarda heyelan felaketi

Üsküdar'da 10 gün önce Üsküdar Belediye Kongre Merkezi, şehir otoparkı ve kapalı spor salonu kompleks inşaatında meydana gelen ve iki gecekondunun yıkılmasına neden olan heyelanla ilgili tehlike devam ediyor. Yıkılan istinat duvarının yerine yenisinin yapılması için çalışmalar sürürken, 60 metrelik temel çukurunun yakınında bulunan evler için tehlike...