04 / 07 / 2024

Üsküdarda japon mimarlık öğrencileri

Üsküdarda japon mimarlık öğrencileri

​Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Japonya'dan gelen mimarlık bölümü öğrencilerine, Kız Kulesi sembollü kolye hediye etti. Üsküdar'ın Shibuya Belediyesi ile kardeş olduğunu ve adının bir caddeye verildiğini öğrenen öğrenciler hem sevindi hem şaşırdı

Cas Context Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cas Context Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Çakar tarafından kuruldu.

Homdesıgn Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Homdesıgn Mimarlık Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Semih Aygın tarafından kuruldu.

Saltuk Cevgin Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Saltuk Cevgin Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saltuk Cevgin tarafından kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL Üsküdar'da Elif Yollu ve Naime Elif Maktav ortaklığında kuruldu.

Projeport İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulşdu!

Projeport İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Dakoğlu tarafından kuruldu.

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

Ertuğrul Zehir Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Zehir Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Zehir ve Yaşar Zehir ortaklığında kuruldu.

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Aesthetıcs Arc Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Aesthetıcs Arc Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Kazdal tarafından kuruldu.

Yuem İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirketi kuruldu!

Yuem İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Emre Genç ve Yusuf Genç ortaklığında kuruldu.

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdil Tabak tarafından kuruldu.

Üsküdarda japon mimarlık öğrencileri Haberi

Üsküdarda japon mimarlık öğrencileri

(KUDEB)'in koruma, Uygulama ve Denetim Büroları restorasyon çalışmalarını incelemek için Japonya'dan İstanbul'a gelen mimarlık bölümü öğrencileri Üsküdar'ı da gezdi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen öğrencileri belediyenin sosyal tesislerinde ağırladı.


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Japonya'dan gelen misafir öğrencilerle yaptığı sohbetin ardından bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Türkmen'in "Ben Tokyo'ya geldim, çok güzel. Hatta Shibuya kasabası ile ve Üsküdar ilçemiz kardeş belediye. Shibuya'nın adını ilçemizde bir caddemize verdik" açıklaması öğrencileri hem şaşırttı hem de sevindirdi.


Hilmi Türkmen'den öğrencileri mutlu eden hediye!


Globalleşen dünyada artık ülkelerin değil şehirlerin hatta ilçelerin ilişki halinde olması ve bunun neticesinde kültürel işbirliğinin de artacağına değinen Başkan Türkmen görüşme sonrasında Japon öğrencilere Kız Kulesi motifinden kolye hediye etti.


Mimarlık bölümü öğrencileri olarak İstanbul'un korunan tarihi yapılarını incelemek üzere ziyarete...